Thursday, July 7, 2011

Berkayuh

Ni pulak kisah berbasikal & berkayak tapi cerita berkayak in separate title but still in same label (Outdoor Activity) kononnya activity nak bermula seawal pagi jugak lah sama mcm cerita pasal Hiking kat Gunung Nuang tu.. kali ni tak pergi ngan Bob, Iszman & kawan-kawan lain.. kali ni kitorang bertiga.. Aku, Nizam & gf aku nama dia Nurule.. so Location yang kitorang pilih adalah kat Putrajaya.. 

9.00 a.m. ~ 1st activity yang kitorang mulakan dulu ialah cycling, Once sampai jer kat Taman Botani, kitorang sewa basikal sorang satu.. maka bermula lah kayuhan satu Taman kat Taman Botani tu.. bergambar sakan bagai, sampai berpeluh-peluh ...

Taman Botani 

Taman Botani

Bergambar kejap

Cycling.. amacam?? ada gaya?

Cycling.. gaya lebih

Nizam a.k.a Mr. Cameraman :p



In action :)

**some info for sharing**
 Established on 230 acres (93ha) of what was formerly  agricultural land, Taman Botani Putrajaya is within the  precincts of the nation's new Feferal Administrative  Centre, Putrajaya.

For enquiries, please contact :
 Taman Botani Putrajaya
 Presint 1, 62000 Putrajaya
 Tel: (6)03-88889090
 
Website: www.putrajaya.net.my

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah