Friday, July 8, 2011

Kayak

Sambungan dari activity berbasikal tadi... sekarang turn to berkayak pulak.. so interesting... lepas habis jer satu jam berbasikal, kitorang pun terus ke The Putrajaya Lake & Wetland.. Gilos panas timing yang berkayak tu dalam pukul 10.30 a.m. maunya tak terbakar kulit.. So gagahkan juga lah sebab excited sampai & tengok tasik tu even tak der orang lain yang nak berkayak time tu hahahhaa.. Lepas beli ticket for half an hour kononnya nak aquatics kat tasik tu maka aku & gf aku Nurule pun berkayak lah kat tengah panas tu...

Setengah jam pun dah berlalu, tapi kitorang tetap berlegar-legar lagi kat tasik tu sebab kononnya tak da orang lain yang nak berkayak time tu sebab panas.. aku ngan Nurule pun sambunglah berkayuh tangan secara illegal lagi kat atas tasik tu sebab jakun bergambar & lepak dari satu pulau ke satu pulau tasik tu.. 

Me & Nurule is ready

 Me & Nurule is ready

make a move :)
bye-bye

tengah-tengah tasik.. hah hamek kau! berpeluh kau Nurule

Koyosss poyosss hahahaha

steady lah duduk atas air hahaha

Best Best Best sangat best dok atas air.. lepas ni nak berkayak lagi tapi nak try belah petang pulak.. baru lah tak terbakar kulit ..

**Info for Sharing**
Putrajaya Lake and Wetland (An Introduction)
Putrajaya is a city planned and built to meet the challenges of the new millennium. It is A City in a Garden that turns to nature for inspiration, resulting in a landscape dominated by the picturesque Putrajaya Lake. A high standard of lake water quality is one of the most important factors for the success of this scenic centrepiece, and the solution was found in simulating yet another gift of nature - with the construction of Putrajaya Wetland.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah