Tuesday, July 12, 2011

RAHSIA [?]

A very simple invitation from Rian & Hubby for the Romantic Wedding Dinner at Rahsia Restaurant & Bar...

Received the invitation via email jer which is kecanggihan zaman sekarang just invite via email.. so sweet :) So the invitation called Save the Date, I'm invited to the Dinner.. On 10th July 2011 kitorang pun pakat beramai-ramai dengan gang-gang mok limoh kepoh.com untuk attend the Dinner...

Invitation

Arrived at 8.30p.m. guest dah mula datang.. at 9.00p.m. plak Rian & Hubby pun sampai.. so apa lagi as BFF we all pun bersalam-salam wish congrats to her.. then kitorang dijemput makan kat dalam Restaurant.. Wow not so bad foods kat situ.. menu yang disediakan ala-ala western gitu.. memang sedap..

Bila dah makan-makan, kitorang berborak-borak lah ngan gf & sambil-sambil tu bergambar sakan.. biasalah group kitorang ni memang giler bergambar, pantang nampak lensa disitu lah kitorang ada.. nak tau giler ke tak giler atau kata lain kitorang selalu menggunakan perkataan 'sakai gambar' nanti tengok lah gambar-gambar yang diupload nanti..

Invitation ni KIDDOS NOT ALLOWED. aku datang dengan pasangan aku siapa lagi kalau bukan Nizam.. ada yang datang dengan pasangan masing-masing tapi ada jugak lah yang datang single tak bawak husband.. Bermacam gaya & color kitorang peragakan malam tu.. aku pilih simple short dress jer sebab nak makan banyak, so aku tak pilih dress yang ketat.. nanti dah makan nampak pulak perut membuncit hehehe.. kawan-kawan aku yang lain ada yang pilih baju kaftan, bling-bling and etc.. apa lagi, masing-masing memang melaram sakan lah...


'sakai-sakai gambar ni' (we all lah tu) kitorang ni bukan setakat berborak jer tapi kecoh.. memang pergi mana-mana pun kalau dah berGATHER ramai-ramai tu mmg lah sangat haruk.. biasalah perempuan kan???!!! hehehe..

Welcome

Tunggu ketibaan Rian & Hubby

bergambar itu harusssss :p

Yessss.. Rian is here

tak sabar nak makan.. hehehe

bila gang sakai bergambar..

bila time bergambar masing2 senyap jer.. lepas tu kecohhhh balik

Us with Groom & Bride

Tag line group ni masa zaman skolah2 dulu 'Astanoz' (poyokan??)

Gang Mok Limoh Muslimah nak perform lagu nasyid :D

ni pulak pasangan masing2 'Lelaki Masculine' buelkk :p

The Couples

Dimana ada lensa, disitu ada kami hahahha

 Dayang Anne Abdullah (left) & Dayang Syarlina (Right)  :)

They call us 'budak2 cacat ketinggian' uwaaaa
From left : Ryta, Shida & Me

With my Twins.. dalam ramai2 gang kitorang, kami jer yang bersaiz kecik comel hahahha... Walaupun masing2 pakai heels tapi ketinggian tu tetap sama level :p


Lepas dah bergambar sakan, dah bersalam cium peluk ngan Rian, kitorang sambung berborak, bergambar lagi.. sampai lah jam dah nak dekat2 pukul 11.30p.m. woii apa lagi tak reti2 nak rambossss??? 

Congrats to Rian, doa dan harapan kitorang buat Rian & Hubby, Semoga Success, be a gud wifey & dun notti2 :)

**Info for Sharing**
Escape from it all…Come and unwind at Rahsia.
Housed in a 60’s bungalow set on a large property surrounded by old trees and flower shrubs, Rahsia exudes a getaway feeling yet stylish, it is where ethnic charm meets cosmopolitan chic and we’re just 5 minutes away from KLCC!
Cuisine wise, it’s a marriage of contemporary Asian & International favorites that will entice your palates with some added European inclined pastas, steaks, salads and soups. Our Chef can also design a menu to suit your taste and occasion. You can choose to dine or sip a glass of wine indoors or out on the terrace while enjoying our eclectic range of music.
The possibilities are endless… Whether it’s a business meeting, a social luncheon, a birthday dinner, a wedding reception or even a corporate function, Rahsia could be the place for you…


 
Rahsia Restaurant and Bar
Tel: 03-2144 0059
Fax: 03-21424186
Address: 13, Jalan Damai, 55000 Kuala Lumpur
website: rahsia.com.my
Email : manager@rahsia.com.my

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah