Friday, August 19, 2011

Bila Mak2 Dara Berjogging

Aktiviti hujung minggu with Ladies!!! emmm aku mmg suka beraktiviti dengan gf aku.. haritu kitorang decide nak gi jogging.. ah! ni lah hasilnya... 1 round jer jog hehehe... lepas tu bergambar, as usual lah gi mana2 memang nak bergambar sokmo... (sakai gambar lah katakan) hehehehe...

dari kiri... Syarlina, myself, Shida & Jaja

joggingnya tak seberapa sangat bergambar jer lebih.. 
tapi ni pun kira ok sebab dapat jg abeskan satu round :p

ni mak2 dara perasan hehehe.. 
tapi kawan2 aku tetap vogue (vogue ke?) & sporting ;)

 sapa plak ni.. cuba teka siapa?? :p

Yang bestnya tu lepas berjogging & amek gambar sakan kitorang pun singgah ke Kayu Nasi Kandar kat Ampang petronas yang ada McD tu (belakang Ampang Puteri)... apa lagi.. kitorang pun order macam2 hokayyy.. antara menu2 yang kitorang order tu putu mayam, roti canai, maggie goreng, apa lagi tah tak ingat... poyo jer kan kononnya gi jogging lepas jogging melantak hahahhaa.. ok lah tu janji aku ngan kawan2 aku ENJOYYYY!!!! hehehehe.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah