Monday, December 31, 2012

Congrats Faiz & Ismahani


Semalam attend wedding Faiz & Isk, resepsi dorang dekat Taman Metropolitan Kepong @ Taman Layang-Layang. Masa aku sampai semalam dorang tengah bersanding.. comel sangat dorang. Aku datang dengan Kiddies je sebab Nizam kerja.. 

Sweet couple :)

 Sempat amek gambar ni je.. sebab rushing nak balik

taraaaa... ni untuk Faiz & wifey.

Nway Congrats & big thanks to Faiz coz jemput datang. Khairine cakap makanan sedap..

Lepas dah say 'hi hi bye bye' dgn Faiz & wife dia, ingat nak rushing balik sbb nak tido lagi pn cuaca mcm nak hujan, elok lah kalau sampai rumah sebelum hujan, tapi Danish & Khairine dah nampak playground masa all the way nak ke parking kereta, terpaksa lah singgah melayan dorang kejap. 




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah