Monday, December 31, 2012

Hi Hi 2013 Bye Bye 2012

Yippiieee!!! hari ni hari last bekerja untuk tahun 2012.. awal2 lagi HR dah kata bleh balik pkl 4pm, emm kalau dpt balik pkl 2pm kan best.. tak kisah lah pukul brapa2 pun.. 

Azam baru untuk 2013?? haruslah nak menjadi yang terbaik daripada yang terbaik.. nak jadi Isteri, Mummy, & Insan yg cemerlang, gemilang dan terbilang.. phewww :)

Pencapaian 2012 alhamdulillah mmg dah tercapai, tapi dalam pada dah tercapai tu, banyak benda lagi yg kita nak kena perbaiki kelemahan yg ada.. 


Malam ni plan nak bawak Danish & Khairine pergi tengok fireworks, activity mcm ni setiap kali Hari Merdeka atau New Year, Nizam suka bawak kitorang pegi tengok fireworks, tak kira kat mana2 saja.. last year Nizam bawak pegi tengok dekat Genting, tunggu punya tunggu macam penunggu, skali tak hado! Cissss!! sampai harini aku tak tau kenapa fireworks tu tak ada pada mlm tu.. ada yg kata dorang bakar fireworks malam esok nya tu.. maknanya 1 January 2012?? arrgghhh apa2 je lah, benda pun dah lepas.. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah