Wednesday, December 19, 2012

KAROK yang HAROK

15.12.2012 - Weekend lepas aku, Ryta, Shida & Kak Syida gi karok, bulan lepas dah deal dah nak gi tapi sorang2 ada hal plak.. so sabtu mlm minggu aritu baru lah menjadi kenyataannya.. masing2 janji tunggu kat depan maybank bawah Ampang Park tu.. Kak Syida orang pertama yg sampai, janji pukul 8 tp sampai2 je 8.30.. biasa lah janji melayu.. ngeeee :D 

Yang peliknya gi sabtu malam minggu tapi terasa mcm weekdays je sebab tak ramai orang.. aku dah notice dah masa park kereta kat parking tu, aku mcm pelik.. kenapa tak banyak kereta?? & kenapa parking tak penuh.. selalunya kalau weekend lah susah nak dapat parking, lagi2 sabtu malam minggu.. apa2 pun tak kisah lah, janji dapat parking & hope tak fully booked bilik karok tu nnt.. 

Time dah book bilik, kak Syida kata dia lapar.. so Kak Syida & Shida pun turun balik menapau McD.. nasib baik tak penuh. Dah book untuk 2 jam, aku terus ke bilik, berkarok lah aku sorang2 sementara tunggu Kak Syida & Shida naik, si Ryta plak otw..


 nak nyanyi ke nak bergambar ke nak berBBM ni Ryta?? :p 

ada gaya seorang penyanyi kah? feeling lebih katanya! hahahaha :p






Dalam pada berkarok tu, asek bergambar je.. masing mmg sakai gambar.. so, slot dari berkarok tu activity kitorang asek bergambar je lah.. aku pun pelik, ni activity berkarok ke? berharok ke? bergambar?? hahahhaa layan kan je lah dah semua sekepala.. :)

Book 2 jam tu dari pkl 8.45 - 10.45pm.. sbb asek sibuk bergambar je, kitorang tak banyak select lagu, aleh2 dah cukup time.. adusss.. sebelum keluar bilik tu kitorang bergambar cukup2 dulu... 












lepas dah melalak, harok berkarok, bergambar.. gi lepak kat Mentara,  Ampang pekena nasi lemak royale... dalam pada borak2 tengok jam dah pkl 1.30am.. jom lah balik, laki & anak2 dah menunggu kat rumah.. ahks!

4 comments:

  1. semua dah berpunya ker? kakakakaa.

    ReplyDelete
  2. semua dah berpunya lah Pais... jgn nak gatai no! hehehhee

    ReplyDelete
  3. sampaikan salam pada ryta... thank you.. hehe

    ReplyDelete
  4. kirim salam pada ryta.. thank you.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah