Monday, January 14, 2013

Celebrate Birthday Zara Alweena Yg ke 3

Happy Birthday Zara Alweena kejap je dah 3 tahun. Sabtu lepas, dari pkl 11am - 1pm cousin aku Shikin, jemput celebrate Birthday anak dia kat KFC Aeon Setiawangsa. 

sebelum nak pegi tu, kasi amek gambar dulu =)

Dalam pukul 11.30 sampai sana... Alamakkkkk tak sempat plak gi beli hadiah kat Zara. It's ok Zara, nasib baik Mummy awak buat kat dalam shopping mall, bleh lah auntie lari kejap  beli present utk Zara. Ok! dah beli present utk Zara.. hope Zara suka lah ek. 

Kejap je beli present, dalam pkl 11.45am aku masuk KFC dorang tengah main game. Kalau dah KFC game utk kanak2 je lah kann.. tak kan mak budak mcm aku ni nak gi johen pulek :p cepat2 aku suruh Danish & Khairine gi johen game pas2 barang yg tengah dorang dok sakan jerit2 time tu =) 


Lepas dah abes game, acara potong cake plak.. semua dok kerumun kat cake, tetiba mascot chicky keluar... aku ckp kat Nizam, Ni karang mesti ada budak yg nangis tengok ayam besar tu keluar.. hoh! yer sungguh ko! ada je yg nangis tengok si Ayam Besau tu hahaha :D.

Aikkk.. ni birthday celeration Mummy Zara ke birthday celeration Zara??? 

Budak2 kan moody, apa dia kira pun.. birthday ke, hari raya ke, hari apa ke???!! :D it's ok Zara janji Zara enjoy.. Kemain meriah lagi hari tu, yg datang pn mostly among family kitorang je sebab sedara mara, cousin & aunties pun dah cukup bleh buat gamat. 

 Kakak dapat gift dari mascot Chicky 

 Adik pun dapat jugak =)

Mummy & Babah pun nak jg amek gambar ngan mascot *childish sangat kan??!!*

 Kalau dorang ni dikatakan childish, helok lah jg.. hehehe 

tu dia Papa Chicky :p

 Thank you for the invitation Shikin... ;) 

Lepak2 , borak2 sampai pkl 1pm ++ memandangkan KL pun tak bleh masuk sebab ada perhimpunan haram tu, Plan nak gi Alamanda Putrajaya, aleh2 mak aku kata dia suruh hantar ke rumah nenek plak kat Kepong.. nak lepak sana katanya.. Padahal sakan dah dorang borak kat KFC. 

Lepas dah hantar Mak & Nenek kat Kepong, Nizam ajak gi FRIM.. hah???!!! FRIM?? (Kejuk ambo) kat situ ada sungai bleh mandi2, nasib baik lah Kiddies ada baju spare, aku kata boleh je lah Bie, jom je lah bw dorang gi mandi kat sana. 

Eeee si kakak ni baik tak payah datang kalau setakat rendam kaki je :p

 Yang si adik tak payah disuruh, memang.. tau2 je dah ada kat dlm air 


 Aikkkk main pasir pulak.


Dah nak dekat pukul 6pm suruh dorang naik tukar baju nak gerak terus.. Nampak tak rambut dorang tu kusut masai?? hahahhaha ni lah dinamakan unplanned!.. dari majlis hari jadi terus gi berkubang mandi kat FRIM. Lepas dah mandi, tukar baju bagai, Nizam melayan dorang amek2 gambar kat area situ. Aku malas! dok dalam kereta ajo.. 

 kemain macam ranger FRIM anak2 Mummy, ni sure Babah dia yg suruh pose mcm tu ahahaha

 ewaahhh ni budget ala2 Ombak Rindu kew??

 dah abes bergambar, terus masuk kereta pecut balik rumah.. masing2 dah fenat, aku pn dah nak fitam dibuatnya =( Ahad dok rumah je, mummy nak iron baju & korang bleh get prepared lah dengan brg2 utk gi skul hari Isnin. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah