Wednesday, January 2, 2013

Happy Wonderful New Year Wooties!

Alamakkk ✗ sempat nak hapdate blog, semalam permulaan yg bagus untuk tahun 2013, aku dengan Anne pergi massage kat Rahsia Facial η Body Treatment.. 'Rahsia' tu kawan aku baru buka, for the support, weolls pun try pegi buat massage, selain dari massage, ada jg facial, mandi bunga, mandi susu, tradisional/ Aromatherapy massage & macam2 ada *eh! macam astro pulek* :D 


Harga pun tak lah mahal sangat..  

Produk2 Yang Berkualiti & Berkelulusan KKM Seperti:



*SENDAYU TINGGI
*NOUVELLES VISGES
*NONA ROGUY
*THE BODY SHOP
*MUSTIKA RATU 
*PUTRI BINARI
** Para Pelanggan Juga Boleh Membawa Sendiri Produk/Barangan Sendiri, Dan Akan Dikenakan Caj Perkhidmatan Yang Dilakukan..



Memandangkan Spa ni baru bukak, siapa pelanggan yang ke 200 pertama akan dapat tshirt ni

lain kali nak try buat sauna pulak.. kita ni perempuan yang dah umur lepas 30tahun, kena lah jaga badan & keterampilan uolls! hehehe *rasa mcm dah tua sangat ko!!!* 

Salah 1 azam 2013 ni aku nak diet!! *boleh ke kau Kiah??!!* tengok badan sendiri kat cermin/ dalam gambar, ya ampunnnnn sangat mengerikan hokkayy!! tak suka! tak suka! tak suka! sangatttttt!!! Ggrrrrr..Ok lah chayok lah dengan azam aku tu.. ngeh ngeh ngeh :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah