Monday, January 21, 2013

Luncheon di Garden

Jumaat lepas aku dah bgtau awal2 kat Nizam, Ahad kita gi makan kat luar yer Bie.. Nizam kata OK je.. so dah tak payah nak pikir pasal masak. Memandangkan Sabtu lepas Nizam kerja, aku dok rumah je.

Semalam lunch kat Garden Cafe, Mid Valley ngam2 time lunch sampai Mid Valley dlm pkl 2pm, lepak2, order2, makan2, borak2.

Bukan malas, tapi disebabkan weekend, sesekali gi lah makan kt luar yer dak??, kadang2 kalau weekend masak jg.. org kata, weekend lah time nak main masak2 kat dapur hehehe.. kalau weekdays masak jugak, tu pun jarang2.. tp masak simple2 je lah, lagi pn balik kerja kan dah penat, so tak kan lah nak beria2 sgt masak mcm ala2 lauk orang kawin kannn!!! kahkahkah.. 

Yang sebenarnya tak lah pandai masak... tapi boleh lah kalau setakat nak masak utk makan & yg penting masakan air tangan isterikan lebih afdal utk suami (cewahh mcm ostajah semanis kurma pulek hihihi).

Sementara tunggu makanan sampai :)
Tau apa motif amek gambar muka nampak sebelah je??? hahhaha 
aku pn tak tau.. saja nk poyo :p

 Nizam makan Chicken Teriyaki, aku makan Seafood Arrabiata 
& Khairine makan Mini Magarita Pizza

 Dah besar, dah pandai nak bergaya uolls! =)

Khairine ni sebenarnya Macaron & RV Lover. Pantang nampak macaron sure dia suruh beli.. hishhh.. hover tau Khairine >_<

Lepas dah kenyang, jalan2 jap dlm Mid Valley, dah beli macaron, dah penat, time to gerak dari Mid Valley sebab nak gi beli bag skolah Khairine. 

Kenapa nak beli bag skolah Khairine?? sebab dah koyak!!! w/pun baru nak masuk 3 minggu berskolah, tapi bag Khairine dah roboh Kiah!!! roboh pn sebab bawak buku banyak sangat, berat, tak larat & menjerit2 bag skolah Khairine nak tampung keberatan buku2 yang dia bawak tu hahahaha...

Dapat lah cari 2 pasang bag skolah semalam.. lepas dah settle, chow.. nak lepak2 relax kat rumah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah