Friday, February 15, 2013

Luncheon @ Serai

W/pun lunch hour hari Jumaat kitorang 1 jam, tapi kitorang sempat je merewang ke Life Centre, dekat je pun dari opis.. Jalan kaki, lintas jalan dah sampai =)

Punya lah gatal tekak ni tetiba je nak makan cake.. over betei! ngalahkan orang pregnant plak.. puii.. hehehe Kak Nisa memang teman setia aku kalau time lunch, kata dah seopis, sapa lagi kalau aku ngan dia je asek berdua2an bersama.. cewahhh macam lesbo pulek.. kikiki

Sempat ler ke Serai tadi melepaskan nafsu serakah yang nak makan cake katanya tadi.. aku order Pavlova + Hot Chocolate, Kak Nisa order Tiramisu + Latte.. tu je yang kitorang bedal tadi.. tak order pun makanan yang heavy2.. sebab kenyang lagi pagi dah heavy breakfast. 

Yummehhhh =)

Senang hati dapat makan cake harini.. omnomnomnom =)

Tak sempat abes makan cake lagi, Kak Nisa dah bukak mulut kata esok2 nak datang lagi nak order carbonara pulak.. ooohooiii kak! cake atas meja pun tak abes lagi, ko dah verangan nak order carbonara.. hahahaha.. boleh je nak order tadi tapi disebabkan dah tekak ni nak makan cake jugakkk.. makanya cake sajok lah tadi.. 


Pavlova kat Serai ni agak manehhh nak mengiggei! aku rasa kalau makan sebijik cake tu mau potong kaki weh!! tapi Tiramisu yang Kak Nisa order tu kemain sodap nak mam! terpejam2 lah jugak mata kitorang bila cake tu dah di blend dalam mulut ni.. bila dah sampai kat mulut tu, terasa percikan tiramisu tu dalam mulut.. perrggghhh sodapppppppppp.. 

Dah dapat makan cake, terus balik opis.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah