Monday, March 4, 2013

Aroma Body Massage di Rahsia

1st time datang Rahsia Facial & Body Treatment ni last 2 month, so ni kali kedua aku datang untuk body massage. 


Mulanya janji dengan Anne nak pegi sama2, last minit Anne tak jadi pergi sebab demam panas sampai gigil2. Kesian my Cik Kiah tu.. masa dia bagitahu dia tak dapat pergi, dia berada di Hospital Ampang, pergi check-up. Doctor suspect denggi.. errkkk *pray for you Kiah, hope everything is ok*. 

End up aku pergi sorang & ditemani Khairine sajo. Appointment pukul 11am, tibanya pukul 11.40am. Heee sorry Suria, akak sangkut kat jammed di MRR2 >_<

It's ok lah janji sampai. Hari tu aku buat full body massage aromatherapy, menggunakan Body Shop Massage Oil. Best & wangi, sangat relax!

Lift disediakan untuk ke tingkat 3, Rahsia Facial & Body Treatment.
Haritu masa datang, lift ni rosak, so terpaksa aku menonggek naik ke tingkat 3 huhu =(

Ni nak tunjuk sikit environment kat dalam Rahsia Facial & Body Treatment, kot2 lah kalau ada yang berminat nak gi bermassage ke, berfacial ke, bermandi lulur ke, bersauna ke..

 Ni semua perkhidmatan yang ada di Rahsia, sila pilih mana satu nak, dengan harga yang sangat berbaloi

 Tempat mandi lulur, facial, massage

Ni antara barangan produk yang ada di Rahsia.

Nampak tak rambut ku yang berminyak disitu?? saya baru lepas berurut uolls.. muka pun ala2 orang minyak..ngeee =)

Sebelah aku tu Puan Yatie Suria Lee, dia lah yang mengurut aku, perrgghh tangan dia sangat berbisa hokeyy.. siapa kena sure tertido. :p

Oh sebelum terlupa, Rahsia ada buat 20% diskaun tau, so cepat lah pegi buat appointment :)

20% diskaun untuk 2 minggu saja.. jom beramai2 (tolong promote, hihi).. 
next appointment aku 16 March nnt untuk body massage lagi :)

More info/ appointment, boleh lah Like FB Page Rahsia Facial & Body Treatment 

14 comments:

  1. wah seronok sesekali memanjakan diri ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA, kannn mmg seronok.. kalau boleh sebulan 2kali pun dah ok :)

      Delete
  2. mcm best ajer tu.... sy tak pernah buat body mssg ni...huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best, skali dapat urut rasa release je.. nanti try yer :)

      Delete
  3. Tempat kat mana tu. boleh bg add dan contact no tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibu Lala, ni dekat selayang, dekat dengan tesco selayang..
      ni contact dia :
      No. 30-1, JALAN SRI UTARA 1, OFF JALAN IPOH, BANDAR SRI UTARA, 68100 Kuala Lumpur, Malaysia
      03-6424 7477
      atau boleh like terus kat fb page dia..

      Delete
  4. acecececececee..macam dah jadi Duta Rahsia jer ni...keeellllasss gitu...yg gambar 2 org...dah layak jadi model gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah, cik bedah kita buat lawak.. mana lah layak jd duta kot hihihi :p

      Delete
  5. seumur hidup okje tak pernah berurut kat saloon dik non... cuma guna bidan beranak tu aje hehe... mesti bestkan zaza...tunggulah ada rezeki bertimpa2 haha...nak guna rezeki yg ada ni mcm sayang pulak rasanya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah