Wednesday, March 6, 2013

Happy Birthday Rayyan

Rayyan dah 2 tahun.. Hari tu celebrate Birthday Kakak Rayyan, Zara Alweena dekat KFC, AEON Setiawangsa.

Kali ni Birthday Rayyan disambut di Lounge Club rumah cousin aku di Royal Domain, Sri Putramas. Birthday Party start pukul 3pm, ada bacaan doa selamat sikit sempena mak ngah aku nak pegi mengerjakan Umrah, fly on 4/3/2013. 

Ini lah Rayyan.. shomelll sangat.. Happy 2nd Birthday Rayyan
time ni aku snap gambar dia, dia tak perasan langsung.. kikiki
biasalah budak2 umur gini memang susah nak bergambar.. 
Ni aunty snap curi2 yer Rayyan =)

Selesai segala doa selamat, acara memotong kek pulak bersama kanak2 sihat membesar bagai johan.. semua anak2 buah yang comel2 dok kerumun meja kek.. hihihi *so kiyuttt rasa macam nak sepak je* 

Birthday boy dah tercepit kat tiak Daddy dia :D

Rayyan dah start moody, sebab nak sangat pegang pisau kek hihihi.. 
begitulah ragam kanak2.. 

Ambik gambar dengan Mummy Rayyan je.. 

  Gambar dengan birthday boy tak ada, sebab susah nak tangkap si Rayyan tu asek dok merayau je tah kemana..

Aha!!! ini gambar dengan bapak budak.. *nak jugakkkkk.. buelkkkk*

Selebihnya gambar2 syok sendiri je, sebab lepas potong kek, masing2 sibuk makan kat dalam lounge tu.. aku yg dah kekenyangan makan sebelum potong kek tu, terus melingkau dah kat sofa kekenyangan..


oh lupa nak kabar, time tu aku ada bawa makanan jugak, saja buat tambah2 menu.. Sambal sotong seperiuk hentak *lupa amek gambar.. duhh* & cucur badak kakak ipar aku yang tersedap dimuka bumi alam semesta ni.. phewww *nampak tak kepoyoaan saya disitu??* kikiki.. dan juga lupa nak snap gambar makanan yg ado aritu.. *sebenarnya dah tak tentu arah time tu sebab dah kebuluran, so nampak makanan terus tak citer banyak.. NGAP sajo* =)

Nah sila lah tatap gambar anak dara ku yang tak berapa nak gemok ni.. 




Lepas dah abes makan2, sibuk nak mandi kolam.. aduiii lah anak.. ko kalau tak dapat mandi, melalak pulak dibueknyo.. turutkan je lah huhuhu =(


Mandi tak sampai 1jam pun jadi, asalkan ko dapat berkubang dalam air kannn??? 

18 comments:

  1. Assalamualaikum
    singgah pagi rabu
    semoga diri sentiasa ceria selalu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Kak Zakiah,
      terima kasih menyinggah.. nanti saya bertandang pula di blog kakZakiah ye :)

      Semoga hari ini lebih baik dari semalam =)

      Delete
  2. happy birthday dear rayyan
    semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya didunia & akhirat
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee terima kasih & InshaAllah Aunty Rima =)

      Delete
  3. seronok kan ramai2 mcm tu...tgh plan next September birthday my princess...mcm2 plak naknya...nak gown princess kembang2..nak theme Hello Kitty...letih mama eh nak pikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amanda, hishhh standard anak perempuan lah kann.. macam2 nak, lepas tu siap nak invite kawan2 sekolah dorang lg kann.. hihihi
      Apa2 pun mama princess kena lah turutkan hajat princess untuk bulan september nnt yer =)

      Delete
  4. selamat hari lahir rayyan dari abg phat ;-) eh silap pakcik phat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah.. yer lah pakcik Phat.. terima kasih :p

      Delete
  5. Meriahnya. Selamat hari lahir rayyan.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday rayyan..

    Walau baru 2 tahun tapi dah tahu seronok sebab itu dia nak pisau sebab nak potong sendiri kek tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan KakZakie, budak2 mmg mcm2 ragam, kalau boleh semua dia nak buat sendiri :)

      Delete
  7. salam....kathy follow blog kalerful ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kathy,
      terima kasih sbb follow balik blog yg kalerful ni..
      nama blog pun Colours of Journey kann.. so mmg lah kalerful ;)

      Delete
  8. Happening sesangatkan ... mesti rapat sesama kerabat ni hehe... tapi pic yg bawah tu mmg best...ditambah hari panas cam ni... dah lama tak berkubanglah Zaza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau OKje nak tahu, kami sedara mara je pun dah harok sekampung kalau ada kenduri kendara hihihi
      ermm minah tu mmg, pantang nampak air, mesti nak berkubang.. sekejap pun jadi jugakk.. kikiki

      Delete
  9. tomeinya rayyan tu..rasa nak lempang laju2..anak dara tu pun so sweet..mcm gula2..bakal jadi model mcm mamanya...ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha hamboiii lajunyaaa noe nak lempang si rayyan hehehehe..
      hah!! maknya ni mana bleh jd model, model tong sampah pun blom tentu diterima orang..kikiki

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah