Thursday, March 28, 2013

Kita Pun Dah Ada KEEK

Wow sekarang fenomena KEEK pulak... 
kalau tidak, fb, twitter, Instagram (IG) bagai..

Semalam aku dah download KEEK.
Aku pun nak juga ada account KEEK.. ngeee 
tak nak ketinggalan zaman katanyerr.. *hok aloh ada orang lain kesoh kew??* huahuahua :D

Yeayy berjaya register :D

KEEK @ZazaNizam

W/pun kejap je time duration untuk buat KEEK, tapi best.. fun sangat.. 
setakat ni aku tak menunjukkan muka aku yang tak berapa nak comey ni kat dalam KEEK.. *malew sangat* 
hanya kedengaran suara ku yang sengau ni sajok.. ngihngihngih :D

8 comments:

  1. wah...bertambah dah..beralih ke KEEK plak...SA x minat..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan, zaman hi tech ni mcm2 plak..
      sbnrnya kita buat keek ni pn saja2 je, klu dah boring sok kita delete je hehehe

      Delete
  2. cik kiah x ada la cuba lagi benda alah Keek ni...adik beradik kek ke apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaa cik kiah ni selalu buat cik bedah terhibur dgn lawaking dia tau hehhee
      a'ah adik bradik kek.. kek coklat namanya hahahha

      Delete
  3. macam macam adalah sekarang nikan zaza...mcm you tube ke tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. OKje, tu lah zaman skrg ni mcm2 hal hehheeh
      aah lebih kurang youtube jg, tp bleh record kejap je :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah