Tuesday, March 26, 2013

Trick Art Museum, I-City - BEST

Lepas dah main sejuk2 dalam SNOWALK, moh action-action dalam Trick Art Museum pulak.. selalu tengok gambar kawan2 je yang dah jejak ke situ, hari tu turn aku & family pulak main action2 amek gambar trick.. heeee manyak syiok =)


Jemput masuk :p

Masuk je museum ni macam teruja sepanjang hari.. lukisan kat dalam tu kalau tengok dari mata kasar, memang ko tak nampak hasil kesenian dia tapi kalau dah snap gambar baru lah boleh kata wahhhhh macam real lahhhhh.. tahap begitu sekali keterujaan aku kat dalam tu LoL!

Anak2 aku pulak jangan cakap lah.. memang tak reti.. rasa nak sekeh je. Hasil dari kepandaian art mak ko ni lah, mak ko buat demo disitu suruh dorang posing ikut pesen gambar.. hehe *tak kejam kan??* ;P

Nah tepek gambar sikit2 je kat sini, selebihnya gambar ku dah humban masuk kat fb, sapa yang friend dengan aku kat fb, sila rujok disana.. ngeeee

Bapak ko jadi mangsa jadi cameraman.. kikiki 
sorry Bie, nanti I tolong amek gambar you pulek okeh!! *gimmefive* yeahh ;D

Fuyyooooo tu dia!! gagah bukan???!!!! tepanjat kita.. tapi mcm tak real
sebab kedudukan kaki you tak tepat pada tempat yang sepatutnya Bie.. kikiki

Ok jom pegi ke tingkat atas pulak.. kat atas lagi banyak Arts yang dilukis. Tengok orang2 yang tengah sakan bergambar kat situ kemain bermacam2 cara dorang menggayakan ikut gambar yang hado... lawaks betui :p

 muka tak cuak langsung tengok burung besor.. tipu sangat ;P

nak fuyyoooo lagi sekali.. hahahhaha
kemain gagah kononnya nak tumbok burung tu.. derrrr 

 My super heros

Angels



Ok dah lah tu.. last kasi tengok gambar ni yang memang dia suruh ko perposing kat situ.. nanti kat pintu keluar, ada lah gambar2 ko yang dia snap tadi. Sama ada nak beli ke tidak, terpulang. Aku beli 2 keping RM25 kot.. ehhh entah!! tak ingat dah.

 Love from the sky katanyer ;P

Rumah terbakar panggil bomba.. heeee :D

Rasanya itu sahaja lah kisah kami kat dalam Trick Art Museum. Best & fun kat dalam ni.. sapa nak jadi pelakon boleh lah buat aksi & reaksi kat dalam Museum ni.. ada satu je lagi entry yang nak dimasukkan..  Entry jalan2 kat tempat lampu neon pulak.. tunggu eh :))

17 comments:

  1. ala... ramai dah up citer pasal ni............ best nyaaa. ida tak pergi pergi lagiiiiiiiiii.. hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. best Ida, real je gambar2 dia hehehe

      Delete
  2. Yang ni AJ tak sempat masuk..
    Batt habis...
    Adehhhh... Syahdu, sendu semua ado...

    ReplyDelete
  3. gambar2 ko mmg nampak real noqsssssssss.... aku x masuk gak tempat ni...bape hengget plak ni? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mmg nampak real noqs..
      nanti aku up entry untuk harga pulak eh.. tunggguuuuu :)

      Delete
  4. Replies
    1. KA, bawak anak2, adik2, sedara mara, org kampung pegi nnt ok :)

      Delete
  5. Ambik gambau jelah ek zaza apa lagi...hehe.. nampak real jugakkan...

    ReplyDelete
  6. yg ni menarik..amboi2..sakan cik bedah ambik gambo....cantik gambonya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah