Friday, June 14, 2013

Bio Velocity Sleep Mate

Salam Jumaat uolls... 
Aku suka sangat bila tibanya hari Jumaat.
Selain dari Jumaat yang mulia, aku suka Jumaat sebab esok dah weekend.. Yiipppeeee =)

Kasi tepek muka gumbira satu kat sini boleh??? hahaha 

Gumbira kah wajah kau???? macam mysterious jew aku tengok.. muahahaha
Ini namanya gumbira dalam diam.. pffffffffttttt

Ok lah saja nak share pengalaman aku dengan uolls. 
Hari tu aku ada beli something yang boleh membuatkan bangun tidur aku jadi segar bugar.
Nak tahu apa?? 
TILAM uolls!!! ini bukan tilam biasa yang lori jual kat depan rumah ko tu.. 
yang dia jerit pakai speaker 'TILAM TILAM.. TILAM LAMA TUKAR BARU' hahahhahaha
Bukan sama sekali yeh!!

Nama tilam tu Bio Velocity Sleep Mate.
Harga dia RM1288 tapi memang berbaloi aku beli tilam tu.
Kehidupan lebih sihat, bangun pagi rasa cergas.. 

Susah nak describe panjang2.
Untuk tahu lebih lanjut berkenaan tilam ni boleh BACA DISINI

Aku bukan nak bermaksud yang aku percaya tilam tu macam tak percaya pada Illahi.
Niat aku nak sampaikan hanya untuk berkongsi pendapat & jugak dengan izinNya. 
So korang jangan salah paham okeh.. opkos kuasa Allah lagi hebat kalau nak dibandingkan dengan tilam tu.

Tapi disebabkan zaman sekarang ni makin canggih manggih & hitech macam2 lah kepandaian manusia mencipta itu & ini dimuka bumi ini. 
So apa salahnya kita mencuba something yang baru.. yer tidak Cik Tom?? 
Haaaa itu lah serba sedikit cerita pasal tilam yang dah nak masuk 3 minggu aku gunakan.
Alhamdulillah memang nampak kesan.

Ini contoh tilam Bio Velocity Sleep Mate. 
ada getah disetiap penjuru tilam tu, nanti ko selit je kat tilam spring kat rumah ko tu..
Tilam ni bersaiz Queen, lepas tu alas dengan bed sheet then tido lah anda dengan aman ;)

MANFAAT
Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

KEISTIMEWAAN

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Apa2 pertanyaan untuk dapatkan kesahihan, boleh call kakak aku.. 
Puan Latifah Abdul Latif - 019-2823 858
Anytime, Anywhere. Dia stay kat Presint Zapin, Bandar Bukit Raja, Klang
Kalau korang dok kat Utara, Selatan, Timur ke Barat ke anda pasti akan dilayan & dia akan travel untuk menemui anda. 

Ecececeh promote lebih kannnn.. frankly speaking eh, aku memang tak dapat apa2 komisyen ok.
Just saja nak promote & kongsi pendapat pengalaman aku je setelah 3 minggu aku dah pakai.. 
Kata Sharing is Loving.. kennnnn ;)

25 comments:

  1. Wahhhh baru tau sebab apa tido masih rasa x cukup2...wpun dah tido terlebih tido pun masih sakit2 lg badan...rupernyer masalah tilam....nak kumpul uit lah cenggini...best review zaza... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Umi QI, kalau tersalah bantal pun boleh buat kita tak lena tido kann.. kumpul jgn tak kumpul Umi QI, memang berbaloi beli tilam ni ;)

      Delete
  2. Ingatkan dapat komesen...hehe
    Boleh tahan jugak rege dia eh Zaza,....ialah dah kata pun sok bangun boleh cergas...haruslah mahalkan hehe
    Seingat OKje beli tilam yg paling mahal pun masa kawen dedulu...pas tu sampai sudah hanyak tilam yg sama hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak ada komisen pun OKje.. saja share pendapat je ni.. lagi pun sbb ada pengalaman, tu yang harus kena share ;)
      kalau try tilam ni mesti tahu kelebihannya nnt hehe

      Delete
  3. tilam memang penting kan...sebab kita tido setiap hari kat atas tu...kalau ada budget lebih boleh dapatkan jugak tilam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. structure tidur jg mmg memain peranan penting wawa..
      ermm jgn lupa beli tau nnt :)

      Delete
  4. best kan hari ni jumaat tp phat kene keje hari ahad huwarggggghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee jumaat yg heaven.. ahad hari relax :p

      Delete
  5. sekali baca tadi..ingat Puan Fauziah Latif (penyanyi) rupa2nya Puan Latifah Latif...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha adik beradik lain mak lain bapak tapi sama nama bapak..

      Delete
  6. baguslah mcm tu kalah membeli menang memakai !

    ReplyDelete
  7. Just sekeping nipis tu harganya wow boleh tahan tu.
    Tapi kalau ada kebaikan tak rugi jugalah nak guna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak Zakie, kalau nak cuci pun hanya setahun sekali je ;)

      Delete
  8. Lambat sikit jer..farah baru jer beli tilam...huhuhu

    ReplyDelete
  9. uihh! mmng bez kelebihannya..kumpul duit dr skrg!! ;)

    ReplyDelete
  10. macam mn la rasanya ek...

    pkai tilam skrg ni pon dah rasa gila2 sedap dah.. hehe...

    tilam ni nama TOTO.. ;p

    ReplyDelete
  11. waaa bestnyer,,,mesti lena tido..keistimewaan yg no 1 i loike...

    ReplyDelete
  12. mmg betul tu...mmg syok tidur atas BVSM ini...

    ReplyDelete
  13. Gulpppp...taln liur jap tgk rega. Tapi klo utk keselesaan, tak salah klo nak melabur lebih kan ☺☺

    ReplyDelete
  14. tilam nipis yg empuk nih. mcm menarik jeaa. tapi. gulp. mahai. hukhuk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah