Wednesday, July 10, 2013

Cheezy Mania

Semalam saja je test market..
Aku nak tahu ada ke orang nak bertanya berapa harga sebalang Sweet & Crunchy Nutty yang aku up semalam tu hehehe
Gempak tak?? hah gempak lah sangat!!! phuii.. pangggg karang baru tahu.
Alahai gurau2 je Cik Piah... jangan lah amek ati sangat iyer.. hehe

Semalam lepas aku up entry tu, ada juga yang bertanya berapa harga sebalang SCN & kat mana boleh dapat... 
Ok disini akak saja nak try test market sekali lagi. 
Kalau nak try rasa & order SCN & Cheezy Mania, korang boleh whatsapp je kat nombor:

Shida : 012-644 8438
*Pick up area sekitar kawasan Ukay Perdana & Keramat sahaja*

Anne : 012-657 3861
*Pick up area Ampang sahaja*


Zaza : 012-244 6532
*Pick up area : Pandan, Cheras*
Untuk kawasan2 lain tu boleh dibawa berbincang lah nanti yer hehe =)
Kalau korang willing to come that area pun ok je. 

Kalau order seketui je tapi kena hantar sampai ke Sabak Bernam sana... memang tidak lah kannn. hehe 
Putrajaya kalu... ok, aku boleh consider. Tengok juga pada kuantiti.
Yang Shida & Anne memang fixed dah pickup area dorang. Sapa2 yang ada area Shida & Anne, boleh whatsapp dorang yer ;)

Order diambil sekitar Klang Valley ajos.
Memandangkan SCN & Cheezy Mania ni tak boleh di post sebab takut pecah atau rosak, so kita jangan nak rela hati sangat amek risiko itu..

Ohh ha ini lah Cheezy Mania..
Dok gebang2 cerita kat atas sana lupa plak nak tunjuk rupa paras si cantik manis Cheezy Mania ni hehehe 


Ini namanya Cheezy Mania.. 
Rasa dia?? sedap & tip top okeh!!.. 

100% cheese inside.. Ini kalau makan sekali rasa nak makan 200 kali.. 


**Cheesecake Mouth Watering Specialist.The best mini cheese cake in town... 
good taste with good price...100% guaranteed!!**

Kalau nak order boleh whatsapps ajo ;)

22 comments:

  1. Wah...murah rezeki kawan2 kan...

    ReplyDelete
  2. Omg! Umi Qi melting huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) i like...but duit dh byk melayang nih mommy zaza huwaaa

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.dh dekat dh tu dgn rara.rara duduk ampang je.kat tman seraya.rasa mcm nakkkkkkkkkkkkkkkk je cruch crunch tu.hehehe

    ReplyDelete
  4. alamak! tak dapat la nk merasa coz tak leh nk pos T__T

    ReplyDelete
  5. Tengok gambar aje dah menyelerakan...rasanya pasti berganda2 sedapnya!

    ReplyDelete
  6. dap dap.. penggemar cheese mmg suka lah ni..

    ReplyDelete
  7. perghhhhhhh.....berpinau bijik mate pagi2 tgk pic ni zaza oiiiii...kuat lah iman kuat hahahaahahahah

    lieya penggemar cheese....dulu mase bf dayyan mmg ari2 amik bende yg byk cheese sbb cheese tu milk booster lieya.....tapi siap le cepat ajek menggemuk diri ni hahaahhha

    ReplyDelete
  8. Adoi sedapynya tengok.. nak order jauh la pulak..huhuhu ;p

    ReplyDelete
  9. Hehe....ada udang disebalik mee rupanya! haruslah kan zaza... mana tau org berminat dan bisnes lebat ke...rejeki namanya hehe

    ReplyDelete
  10. sedapnyer.. baru dpat terjah.. sebelum ni x boleh masuklah sebab profile u di google not available., cuba check balik !

    ReplyDelete
  11. uuiitt..sedapnya kak.. bikin orang terliur ni..haha

    ReplyDelete
  12. jup2 nak tanya itu bukan ashida kam kak?? shida lain kan..

    ReplyDelete
  13. wow....nampak sangat sedap...pic pun cantik bangatttt

    ReplyDelete
  14. Yg pasti kakak di JB ni tengok ajelah ye..

    ReplyDelete
  15. Zaza.... 2-3 kali datang sini....kali ke 3 ni ingat dah ada entri baru!

    ReplyDelete
  16. Terliur ok tgk cheezy mania tu. Area Bangi tak hantar ker zaza...huhuhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah