Tuesday, July 30, 2013

Nak Gigi Emas Macam M.Daud Kilau Boleh???

Hahahaha mampoo????? 
Actually malam semalam aku ada appointment dengan dentist. 

Nard kata nak jumpa aku.
So deal dalam whatsapp, aku kata aku ada appointment pukul 8.30malam. 
Nard kata Ok kita berbuka sama2 lah yang dekat2 dengan dentist.. 
Ok baiklah.. maka terjadi lah kejadian berbuka bersama2 semalam dengan Nard.

Bulan puasa ni time aku keluar office memang pukul 4pm. 
Keluar je dari opis, terus menuju ke arah Sentul. Dentist tu dekat Sentul Boulevard.
Hoh pukul 4.45pm aku dah terpacak kat sana.
Aku bajet memang nak gerak awal.. 
ko tau je lah Timah, Jalan Sultan Ismail tu jammed nak arwah kalau peak hour. Bohsan!!

Tunggu lah si Nard bagai nak giler sorang2 dok dalam Pizza tu.
Kata nak datang lepas asar, so aku syak dia akan sampai awal lah..
sebab rumah dia pun kat Sentul juga. Grrrr sekali dia sampai dekat2 pukul 6pm.. 
Tahi kuda kering punya budak!!! berjanggut aku tunggu tahu??!! puiiii 

Sesampai je Nard kat pizza semalam, borak2 je lah yang kami mampu sementara menunggu time berbuka puasa. 

Ini lah Nadia Aziz a.k.a NardAziz
budak kesayangan aku yang notti =)

Dia lah yang datang lambat semalam.. padahal rumah dia dengan Sentul Boulevard tu dekat nak mati okeh, tu pun boleh lambatssss.. haktuihhh!!

Selain berborak, bergambar ajo lah.. hehe

Aku order meal 1.. tekak tak rasa nak makan pizza, so aku tukar pizza to pasta

Meal ni aku choose meatball bolognese spaghetti + soup of the day + pepsi & add on garlic bread
Ini lah saki baki spaghetti aku semalam.
Mak aku pesan Jangan makan banyak2 karang nak jumpa doctor takut termuntah plak nanti hahaha

Dah nak dekat2 8.30pm tu naik je ke dentist atas pizza tu.
Tunggu pun tak lama, lepas register terus dah boleh masuk jumpa doktor.
Nard teman aku masuk sekali.. saje je nak anjer anjer ngan Nard. hahaha pooddah cittt

Ready nak service gigi ;P

In progress

Aku cakap kat doctor nak buat gigi emas macam M.Daud Kilau boleh tak, tapi doctor tak kasi.. hahahahhaa 

Hasilnyaaaaa... Putih tak gigi Kak Ton??? 
Pasti meriah Raya tahun ni disebabkan kilauan putih bersih gigi Kak Ton.. muahahahhahaha

Btw thanks Nard coz teman iolls jumpa doktor gigi semalam.
For the iftar plak, u should thx to me coz iolls sudi mendengar luahan perasaan uolls tu...pfffftttt 

32 comments:

  1. Adehh silaunya mata I tengok senyuman zaza.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. skrg (bln posa nih) tgk apa pun sedap.. hehe

    lama gak tak gi jumpa dentist.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg.. mcm2 & semua nampak sodap.. dasar nafsu tak bleh kawal hehehe
      ermm sy 6 bulan skali mmg pergi dentist utk buat scaling ;)

      Delete
  3. hamboii.. hahahha takut kena ragut plak gigi tu kang, tak pasal2 ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha acaner nak ragut?? tercabut gigi I ni uolls hehehhehe

      Delete
  4. ahahahah dok bayangkan gigi emas di mulut adik dik ! .. ;)

    wahh pizza .. bile nak berbuka di pizza nie huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau betul2 dah macam M.Daud Kilau kak :p
      hari ni pn i mkn pizza ;)

      Delete
  5. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  6. Jarang dgr org buat gigi raya...selalu benda2 lain mcm rambut or kasut or handbag or baju merelip....hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe orang tak buat, kali ni Zaza buat.. hehe

      Delete
  7. model colgate ke darlie ni haha

    ReplyDelete
  8. Wahhhh lama x jumpa dentistttt oooo...

    ReplyDelete
  9. Nostalgia betul gigi emas tu tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nostalgia.. org dolu2 je yg pasang gigi emas ni Jun hehe

      Delete
  10. Ow..
    Dentist buka jugak ye mlm..
    Br ku taw..
    Nmpk sgt x pnah jumpa dentist:-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Shark, klinik ni tutup pkl 10malam.. tapi kena buat appointment dulu..

      Delete
  11. Hahahaha. Baik jangan buat gigi emas cam 2. Takut kena rompak je. Bahaya2

    ReplyDelete
  12. saya kan paling benci jumpa doktor gigi. habis gusi saya saya berdarah di torahnya.. hmm

    ReplyDelete
  13. Kalu doktor tu tetiba boleh buat gigi emas tu, cemana? Hahahaha agak agak sosak, boleh gak gadai ye dak? Hehehehe!

    ReplyDelete
  14. Kilatnya Zaza...silau OKje hehe
    Yelah lama dah tak bersihkan gigi ni....kadang tu bila kena part yg milu tu yg malas tu

    ReplyDelete
  15. rara nk g jumpa doc gigi x g lagi.huaaaa takut.

    ReplyDelete
  16. Sakit mata sbb silau dgn kilauan emas gigi tu...hahaha...

    Saya paling takut jumpa dentist.

    ReplyDelete
  17. Hahahaha..membayangkan u gelek macam M.Daud Kilau!
    Eh, rajinnya dentist tu bukak klinik malam2...selalunya dentist office ni office hours aja..

    ReplyDelete
  18. kak, takyah pakai gigi mas..kang kena rompak camner..tak raya la akk nanti..haha

    ReplyDelete
  19. Hahahhahahha. Aku saje je suh ko main tangkap nyamuk kat pizza hut tu dulu sensorang.. Takdela lagho sangat.

    ReplyDelete
  20. Oh dentist atas pizza okey noted sis...dokat sgt dengan parlimen hehehhe leh la ke sini scalling nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah