Wednesday, August 21, 2013

KhaNish & Bowling

Weekend lepas attend cousin aku bertunang + open house kat Seri Serdang & beraya kat rumah abang Nizam. Selesai attend kedua2 majlis, Khairine & Danish ajak main bowling.

Alo!!! boring okeh bowling.. ajak lah mak ko ni berkaraoke ke, baru lah syiokkkk..
Masalahnya sedap sangat ke suara mak ko tu nak berkarok?? buelkkkkkkkk..

Gambar2 masa cousin aku bertunang & open house kat rumah Abang Nizam aku tak snap.
Kemalasan tahap pemalas tegar aku nak bergambar sebab kepenatan, kemengantukan.
Berjalan raya dari siang sampai malam. 

Ini cerita pasal bowling je pon. So gambar2 tu tak payah lah aku gambarkan disini ye Senah!! =)


Eh mak kau tu dah kenapa begitu?? hahaha

kejadian ni sebaik sahaja balik dari rumah Abang Nizam.. dah kekenyangan melantak kat sana haritu. Lepas tu baru lah ke Ampang Point main bowling.

Sampai Ampang Point pun dah pukul 10pm. Aku saja tipu KhaNish...
Aku kata bowling dah tutup dah pukul 10pm.. esok je lah kita pegi main bowling
Ek eleh sekali dorang tak percaya okehhhh!!

Dipaksanya Babah diorang pergi ke Ampang Point malam tu, nak tengok betul ke dah tutup.
Sekali tengok elok je bukak lagi hahahha. 

Ini budak kpop.. Seluar biru menjadi pojaan hati dia.
Ingat tak aku cerita pasal seluar kpop yang dia nak haritu kat OU?? 
Seluar rupa ini lah yang dia mahu.. hamboiiiii sangat. 

Nahhh main lah nak.. jangan sampai ko kencing malam sudehh... muahaha
Minah ni dah siap2 tukar baju.. elok2 dah pakai baju gaun tantik2 pegi tukar plak dia.. 
hurmmm rimas katanya. Yerlah tak kan main bowling nak pakai baju gaun pulakkkk!! haha


Gaya memang tak ada, apatah lagi menghayun bola tu..
sekali dia hayun.. pangggggggggggg!!! kuat giler okeh.. hahaha
macam nak roboh floor tu dibuatnya.. hahahahahaha malu mak ko diketika itu.

Perasan tak kat tepi lane tu ada macam pagar??
memang saja mintak yang ada pagar tu, sebab budak2 ni bukan reti main pun.
Hayun bola kemain kuat, perginya asek lah ke longkang. hahaha
Better request yang ada pagar ditepi =)


Danish ok lah.. dia tak ganas bila membaling bola macam Khairine.. 
Point pun lagi tinggi dari Khairine.

Eh lupa nak cerita, selain dari kpop style yang dia minat sangat tu, rambut pun bila potong suruh buat V shape style okeh.. ayoyoyo mak ko pun tak tahu menahu pasal rambut style V shape tu. Kemain pandai sangat nih!!

Time ni aku tengah membelek hp.
Tengah fening ada lagi masalah yang tak sudah2.

Masalah aku tak boleh nak upload instavideo pulek.. phuiii
Lepas aku dah ambik video, masalah problem aku selalu tak boleh nak upload.

Asal dah sampai hujung nak habis upload, mesti dia patah balik.. padiapa deyyyy!! yinna?? Ggrrr
apa masalah kau ni Bedah?? letih aku.. aku cuba gak uninstall Instagram, lepas tu install balik, pun sama jugakkkk... bencikkkkkkkkkk =(

27 comments:

  1. Instagram selalu byk problem lately...pelik kan zaza...
    Suka tgk danish senyum...suetttt jek...jarang kot dpt tgk danish senyumm...khairine suka senyum cm mama dia heheh...umi Qi pun peminat boling...hahahha tp suka masuk longkang kikiki

    ReplyDelete
  2. Wah happy time..,Zaza u look gojes sangat.. maintain jer walaupun anak dh 2.. i is jelossssss..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh pandai budak2 nie layang bowling ye ;)

    ReplyDelete
  4. Seronok main boling ni...lama juga xpekena nih!
    Bolehlah release tension...

    ReplyDelete
  5. Bestnya. Dah lama tak main bowling.

    Tak pernah lagi amik instavideo. Tak boleh. Ntah apa masalahnya. MCm zaza gak, dah uninstall & install, pon tak bley...ciss...

    ReplyDelete
  6. Dekat dah tu Sri Serdang. Saya pun duduk Serdang jugak.

    ReplyDelete
  7. Malam-malam masih segar buagar anak dara dan hero zaza ye nak main bowling

    Zaza kalau tak boleh juga pergi aje kedai jual telefon minta dia explainkan... mereka biasa tahu hal-hal ini.

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak main bowling...tengoj entry ni terus rasa nak gi maij bowling...kena tunggu sabtu ni

    ReplyDelete
  9. salam sis.. bestnye men bowling.. dh lme xmen.. :) mind to follow my blog.. tp still bdk baru.. :) http://niisalicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. wahahaha..... lenkali nak men boling, ajak la hakak nieh hahahahah :P baru la tak boring hohohohoho

    ReplyDelete
  11. lenkali kalau nak men boling, ajak la hakak nie.. hahahaha... baru la tak boring wokowkowkowkowkwokwokwo

    ReplyDelete
  12. Jah...ko tak main ke? hehe...
    Zaza...kuat jugak diaorang angkat bola tu yehhh
    Hehe biasalah tu khairine mcm auntie...bab mengganas ni memang no 1 haha mengalahkan arjuna yg lebih berhati2 dan lembut hoho ...terbalik sudah!

    ReplyDelete
  13. Lambung bola tinggi2 ok lagi ni lambung bola lepas ke belakang pas semua org terpaksa mengelak. Nak gelak tak boleh bos yg buat cenggitu...ahahhaaa...

    ReplyDelete
  14. jeles la tgk budak2 ni main bowling uncle phat bertahun x pegang bola bowling tau hihihi

    ReplyDelete
  15. sy xreti main bwling..hehehe..
    xpelah kak..asalkan anak2 bahagia.. :)

    *akk, kalau kat shoutbox tu, bubuh link blog ye..senang terus terjah. akk selalu letak email.. :)

    ReplyDelete
  16. Nanie suke bowling... alaaaa lamanya x asah skill ni. rasanya almost a year dah ni. Ni yg gatal nak cari kawan main bowling ni..

    Jom teman nanie, plishhhhhh.. :)

    ReplyDelete
  17. Dah menunjukkan minat.. baguih2x :-)

    Best tu layan bowling...

    ReplyDelete
  18. Kalau karok, ajak AJ pun laju je....
    Hhahhahhaha....
    Bowling pun okay je...
    Tapi pastu sakit tangan... =D
    Nampak betul muka stress tak boleh upload instavideo tu..
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  19. Hi Zaza, wow, you bowl? I have not touched a bowling ball nor stepped in a bowling alley since 1976.
    Anyway, selalu masuk longkang, ha ha, malu la.
    Your kids can see enjoying themselves.
    They sure have a glamourous, attractive mom too.
    Have a fun weekend and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  20. alaaaa sama lah mcm rara pon.dh amik2 video.xleh upload.bengang gila kan.

    ReplyDelete
  21. anak2 ni makin besar makin banyak activity nak disukai nya.. kita lak yg kena ikut selera depa. if not nnt depa buat sendiri kan.

    ReplyDelete
  22. i tak pandai main bowling haha husband selalu ajak tapi taknak malu bola masuk longkang :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah