Wednesday, November 27, 2013

Baby Boy My Baby Boo


Ini bukan Wordless Wednesday yer Cik Joyah.. ini semua sebab pengaruh media sosial yang dah banyak sangat kewujudannya.

Atas sikap keTAMAKan dan keHALOBAan aku, cerita ni aku dah up kat DAYRE. Jalan mudah, aku screen shot cerita ni terus tampal kat blog.. mudah bukan??!!! hahahahaha 

Kalau korang rasa korang tamak dan haloba, sila lah ikut caraku :-P



Sent from Samsung Galaxy Note II

23 comments:

  1. Replies
    1. mmg cute lagi2 time baby mcm ni kann :)

      Delete
  2. Hahahahaha. Pernah terfikir gini sis. Tapi dayre pun tak terupdate. Guane tuh? Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak ada boleh kasi donlod Yatie.. hhehehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Kannn Farah.. rindu nak ada baby lettew hehehe

      Delete
  4. somel nya.. terus rasa mcam nk beranak jugak.. kihkihkih ^_^

    ReplyDelete
  5. Haha..blm gigih nk tamak haloba..
    Neway tahniah utk kawan u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx for the wish :) haha jgn gigih sgt Rine..nnt tak terkejor you nak update sana sini

      Delete
  6. Tahniah buat kawan awok...
    So comel :-)

    Hehe, idea bagus main tampal2 jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awok heheh
      kannn sila lah main tampal2 lepas ni yer ;P

      Delete
  7. penin tgk application yg blambak sgt..x tekejar...hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..kadang2 mmg tak terkejor yeop ;P

      Delete
  8. haah..comey nye baby =) kalau mudahkan keje ape salahnye hehehe =)

    ReplyDelete
  9. Muah...muah...muah.....bestnya bau baby kan...nak2 fresh from oven....

    ReplyDelete
  10. putih yer baby.....alamak cm best sgt dayre nih...mudah keje kan nak update...tp masalah ye balik umah je dh penat...cm ne nak update huwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. mmg sukalah baby2 ni comel lagi tu !

    ReplyDelete
  12. OKje dah tau baby sapaaaaa..... shhhh....hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah