Sunday, November 17, 2013

Happy Sunday Peeps!!


Hi korang.. Apa aktiviti harini? Membuta lagi lettew kennn..mentang2 hari minggu kemain sedap tido sampai ke tengahari.. Hehehe.

Aku pukul 10am dah terpacak kat Wet World Shah Alam.. Bawa KhaNish berkubang kat sini.. Kan dah cuti sekolah ni.. Biarlah diorang happy2 kat sini dulu sementara nak tunggu next month punya holly jolly holiday ke Sabah.

Oklah nanti cerita lagi eh.. Nak gi mandi jap.. Xoxoxo ;-)


Sent from Samsung Galaxy Note II

26 comments:

  1. Bestnyaaaaa......my sunday lepak je kat umah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt balik somban boleh bw Dania jln2 kann.. ni pn masih diawal cuti sekolah SA..

      Delete
  2. Saya rasa kali terakhir saya ke sini masa darjah 3, rombongan pengawas. Haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ha tu lah.. budak2 ni klau dengan air mmg x dapat dipisahkan.. LoL!

      Delete
  4. Sonokla za..dh lama xbwk ank2 mandi pool

    ReplyDelete
    Replies
    1. nxt week boleh lah bawak anak2 you Rine ;)

      Delete
  5. Seronok kanak2 riang strawberry nie dapat ke Wet World Shah Alam.. :D
    bagus la.. dah tension belajar sekarang nie masa untuk bersuka ria ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah diorang ni tolak air longkang je.. janji dpt berkubang hehehe
      tu lah ni pn sebagai permulaan cuti sekolah, bawa gi Wet World sajo sudah :))

      Delete
  6. slalu manyak gambo dua beradik ni....alaaaaaaaaa....more pics ye..:)

    ReplyDelete
  7. dulu mase study kat uitm shah alam teringin gak nak kesini tapi selalu ramai orang je..haishh...best kot dapat mandi manda sejukkan badan..happy school holiday for both of them (khanish)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah Fiza kat sini sokmo ramai orang.. sebabnya entry dia murah
      btw thx auntie Fiza :))

      Delete
  8. hamboihhhhh...gi Sabah bah! hahaha
    Gi Kundasang /Mount Kinabalu sekali yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah InshaAllah kalau sempat sampai lah ke Kundasang/ Mount Kinabalu tu nanti :))

      Delete
  9. wow..mesti seronok khanish mama dia bawak pi mandi manda
    anyway zaza,Jemput Join Mini GA saya...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  10. Best nya dapat main air. Bestnya nak gi holiday kat sabah ☺☺

    ReplyDelete
  11. dulu murah skit nak masuknyer..skrg smuanyer naik huhuhu...kemain suka budak2 tu..eh ke mak budak pun suka hahaha

    ReplyDelete
  12. Oooohhh...nak terbang2 ehhh? Happy holiday...

    ReplyDelete
  13. lain nya wet world skrang..ada gazebo tu

    ReplyDelete
  14. seronoknyer...teringat zaman2 uitm dulu selalu lalu depan ni...selalu gak lepak2 kat tasik shah alam ni...buat drawing bagai...

    ReplyDelete
  15. Yolah....cik Jah....pergilah mandi puas puas...balik kang tak payah mandi lagi.. .

    ReplyDelete
  16. Mommy zaza...best yer leh update menerusi hp...hp umi Qi cap ayam jek...selalu pinjam hp walid kalu ig atau amik gambar hahhaha...kena upgrade nih kaki suka amik gambar hehehhe

    ReplyDelete
  17. nanti nak ke sabah??
    untung korang khanish!.. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah