Friday, November 15, 2013

Seribu kenangan

Aku kan suka sangat kalau benda2 yang boleh meninggalkan kenangan dalam hidup.. salah satunya blog aku ni lah. Blog ni aku banyak mencatatkan cerita2 kisah hidup aku. Semua tu akan jadi kenangan satu hari nanti. Sama jugak macam korang kannn =)

Untuk cerita di entry ni, aku saja lah nak catatkan satu lagi cerita yang bakal meninggalkan kenangan dalam hidup Khairine.. kenangan ni boleh dikenang2 sampai bila2. Cewahhh macam hebat sangat jew ;P

Sebagai ada tanda kenangan, aku ada order handmade keychain untuk dijadikan kenangan buat kawan2 sekelas Khairine sebelum cuti sekolah untuk tahun ni. Sebagai tanda ingatan je sebelum naik darjah empat tahun depan.

Aku tempah simple2 je.. as long as ada nama kelas dia dan nama dia. Nah tengok..


Simple je kann.. dari depan ada tulisan '3 Amanah'


Belakang pulak ada tulisan from Khairine

Simple dan boleh lah dijadikan kenangan untuk kawan2 dia ingat kat dia nanti ;)

Dan tak lupa juga untuk Cikgu kelas 3 Amanah.. Puan Zailelawati. Cikgu Lela ni cikgu kelas Khairine dua tahun berturut2 (since Khairine darjah dua) Cikgu yang baik, sporting dan sangat supportive. kitorang dah macam kawan pun.. kalau ada apa2 hal berwhatsapp2 je =)

Sebijik bantal yang comel ni untuk Cikgu Lela. Kenangan dari Khairine :))

From Khairine

Cikgu Lela kata tahun depan dia dah tak jadi cikgu kelas Khairine lagi dah. Dia cuma mengajar untuk murid tahap satu je. Even Cikgu Lela still  lagi mengajar di sekolah SKTHO, aku nak jugak meninggalkan satu kenangan tanda ingatan dari Khairine untuk Cikgu kesayangan dia =)

Start cuti sekolah ni Nizam akan uruskan hal ehwal tukar sekolah Danish. Senang dua2 beradik ni kat sekolah yang sama. Tak lah kalut sorang sekolah sana, sorang sekolah sini.

Adik, nanti tahun depan Mummy tempahkan untuk kawan2 kelas adik pulak ok.

26 comments:

  1. Takpelah ..walau bagaimana pun khairine cikgu Lela tetap mengajar disekolah yang samakan...

    ReplyDelete
  2. sangat menyimpan seribu kenangan ni kan..seronok and happy dapat bagi something untuk mereka yang kita kenal lama kan..bagus jugak idea akak ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan Fiza..kata orang, ini tanda ingat :)

      Delete
  3. sweetnya mak ko khairine oiii...semua buat kenangan...divass memang cenggitu kan zaza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwww sweet like chocolate gittue hehe..
      Divass mmg selalu nak vasss sokmo kan SA ;P

      Delete
  4. Sayang betul kat cikgunya tu. Hmmm.. Bukan senang nak jumpa dengan guru-guru yang dedicated untuk mengajar zaman sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang Sylarius.. lagi2 cikgu dia tu sporting.. lg lah dia sayang
      Ini pun tanda kenangan.. sok2 dia dah besar dia boleh tgk balik kenangan ni ;))

      Delete
  5. alahai sweet sgt zaza...mesti hepi cikgu dpt present cute nieh....bagus2, walau pun dah tak mengajar tapi bile tgk bantal tu mesti teringat kan anak murid sorang name khairine nieh.....

    ReplyDelete
  6. alolo tomeinya kak zaza bantal 2 hurm untung la cikgu dapat anak murid macam khairani kan...x pe x mengajar pun atleast cikgu 2 ada bantal... hihi

    ReplyDelete
  7. za,ni ko buat ke? dulu aku niaga benda benda ni taw.sejak aku dh ada anak.aku x buat dh.xde masa.hehehe.

    ReplyDelete
  8. Bertuahnye rakan2 sekelas dgn Khairine...dan bertuahnya kalau dapat mak mertua mcm Cik Jah...hehe.

    ReplyDelete
  9. teringat pulak babe, my mum masa ai sekolah rendah pun rajin wat benda2 macam ni bila dah akhir tahun... you remind me of my years... *_^

    *wah awal betul ek lamps sampai babe??? efficient betul...

    ReplyDelete
  10. amboi rajinnyer prepare segala bagai gift ni yer !

    ReplyDelete
  11. Untung kawankawan Khairine Jah....dapat keychain .....Ko mmg mami yg baik hati dan pemurah!
    Mesti diaorang sayang Khairine kan zaza....manalah tau lepas ni dapat pulak makan jejemput labu hehe

    ReplyDelete
  12. Good collections you have... Creative and awesome!

    ReplyDelete
  13. Untung la jd kwn khairinie... nak jadi kwn khairine gak la...

    ReplyDelete
  14. hamboiii untung jadi cikgu lela tau..aunty nak jadi cikgu khairine jg blh tak..tp mama please no bantal eh hahaha..ipad plishh..pitammm tak

    ReplyDelete
  15. untungnya khairine dapat mummy sporting camni.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah