Friday, April 18, 2014

Bye2 Bandung [Day 5]

Day 5... tibalah masa untuk meninggalkan Bandung. Flight awal haritu.. Pukul 8pagi waktu Indon.. which is pukul 9pagi waktu Malaysia. Breakfast kejap kat cafe depan airport ni. Itu pun makan yang simple2 je.. makan rotiboy.. Karang makan heavy sekali sakit perut nak terberak pulak dalam airplane sapa nak jawab??! dah lah toilet dalam airplane kecik nak arwah.. dah tu hancing pulak.. buelkkkk bueelllkkk buelkkkk nak muntah aku!

Ya.. udah mau pulang dech

Diruang menunggu macam penunggu.. nasib baik flight tak delay pagi tu.

Eloknya perangai.. 

Lagi elok sebab bergambar skali dengan nenek.

Elok????? Kau rasa mak budak2 lain ada tak berperangai macam aku?????? burok benau muka Kak Jah nak melompat ditengah2 airport.. pfffttt ;P

Taukeh besau.. Thx Bie.. I tau poket you koyak rabak keluar duit.. dari flight ticket, booking hotel, makan, jalan2, shopping duit supir.. pendek kata A-Z lah.. tapi mesti you pun happy sebab dapat menggumbirakan family you kannn??? :) I'm  sooooooooooo happy ("SO" tu biar panjang sikit.. biar nampak keterujaan melampau.. dengan harapan laki boleh bawak gi jalan2 lagi.. hehehe).

Bye2 Bandung...

Perasan tak??? masa sampai Indon haritu kitorang turun kat Jakarta.. balik dari Bandung.. So dapat lah Nenek, Khairine & Danish merasa pergi Jakarta & Bandung. Bijak planning Sang Suami ku.. apa2 pun thanks so much husband. Ada rejeki lebih nanti bawak lah kitorang jalan2 ke Hong Kong Disneyland pulak yer.. hehe.

~The End~

19 comments:

  1. Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah...akhirnya..bijak plan Nizam zaza...turun kat Jakarta naik kat Bandung...lepas 2 part of indonesia...cantik2 gambar kat epot..SA suka....

    ReplyDelete
  3. wehhh beb..cantik nyer spek ko jah!!

    ReplyDelete
  4. Haha..dh bg hint for next destination nampak??bijak..bijak

    ReplyDelete
  5. Adoi tak tahan tgk muka kak jah nak melompat tue.. nampak brutal..hehehe..

    ReplyDelete
  6. mak budak tu mmg sporting... hehe... kalau mak budak ni (saya la tu) segan eh nak buat gitu... hahahhah seronoknya jalan2!

    ReplyDelete
  7. wah kak..excited nak melompat tu..hehehe..good plan dapat pergi jakarta dan bandung sekali..hrp² lepas ni ke HK pulak ye kak.. :)

    ReplyDelete
  8. Punya lah eksaited nak balik sampai dengan mak nya pun ikut perangai bebudak, terlompat-lompat kat tengah airport. Hehehe :-p

    ReplyDelete
  9. haha havoc nyaaa bercuti kat sana ^^ kak jah-kak jahh =)

    ReplyDelete
  10. duit suami,duit isteri jugak maknanya...duit isteri,tetap duit isteri hehe

    klik digi utk zaza

    ReplyDelete
  11. hahha...maknanya en nizam dh kena kumpul duit utk destinasi yg telah di mention oleh kak jah ;p
    sonok tgok khanish appy termasuk la emaknenek ;)

    ReplyDelete
  12. Next vacation...Nizam kata nak pergi Dubai! Wooow! Hehe... Kena kumpul duit dari skrglah Nizam, lebih2 sikit yer, sebab biras ko ni ikut haha!

    ReplyDelete
  13. gambar mak budak tu kelako...hehehehe...poket pak nizam rabak tak pe...sayang isteri...sayang anak...camtu ler...

    ReplyDelete
  14. memang seorang suami yg penyayanglah ni..semuanya dia sponsor...

    ReplyDelete
  15. Tak puas lagi tu berjalan......sebab lum sampai Hong Kong Disneyland....hehe....
    Bertuah ko Jah....ko jangan sia siakan Nizam, jaga Nizam bebaik..

    ReplyDelete
  16. sayang isteri jangan tinggal-tinggalkan.. bawak selalu pergi jenjalan.. ngeh3x..

    ReplyDelete
  17. Tabung ayam tak penuh lagi mana2 pun tak boleh nak pergi...uwaaaaa...

    ReplyDelete
  18. Uishh..Disneyland pulak tu..lagi best..tak sabor nak tggu entri g sna lak nanti..

    ReplyDelete
  19. cantik yer gambar zaza berlatarbelakangkan air asia tuh...sgt menonjol tau...suka tgk...ala dah nak balik dah...x puas baca lagi ni zaza...nampaknya Umi Qi kena pi...tp x tau bila...kena tunggu Qi besar dan faham kot baru pi sana...sonok la zaza...besttt :) nanti nak pi sana leh review lg dlm blog zaza...byk betul maklumat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah