Tuesday, July 22, 2014

#Selfie #Selfie #Selfie

Giler apa kau Jah pagi2 up entry Selfie??!! Well aku pun nak urban macam korang jugak.. especially macam Izwa & family dia.. suka sangat selfie walaupun dimana2.. tagline dia #AdaAkuKisah gittue hahahahaha.. bagus!! 

Emak aku pun terjebak sekali selfie kat cermin tingkap.. boleh tahan jugak mak nih! hahahaha :D

Kakak & adik muka tak mandi.. hehehe

 Gambar ni

dengan 

Gambar ni aku confused sikit. Nampak dalam cermin macam dah kurus sikit.. ke cermin ni jenis mengejek?? ke aku yang perasan nak mam?? ke cermin ni saja je nak mempermainkan perasaan aku??

Bila tanya kat Bang Nizam dia kata sama je.. huhuhu Kak Jah sangat kuciwa kuciwa kuciwa!!!.. sampai harini tak ada jawapan yang soheh mengatakan yang Kak Jah dah kurus sikit.. huwaaaa :( kepada korang yang baik hati, sila lah katakan yang aku dah kurus sikit untuk sedapkan hati aku ni.. hahahhaa #Saiko

Masa ni macam kelakar sikit.. nampak tak Emak aku berdiri tegak je macam tiang bendera separuh kibar?? hahaha. 

Bila selfie kat cermin kan kita kena senget2 sikit kalau kat depan tingkap macam ni.. lepas tu aku cakap kat mak aku "mak belakang sikit.. nanti tak masuk kat cermin" ko tau mak aku cakap apa?? "mak masuk ke tak dalam gambar ni?? kebelakang2 karang muka mak tak ada" hahaha mak jangan over sangat mak.. nanti orang kata mak giler selfie pulak.. hahahhaha.

 Yeayyyy jadi pun trio selfie tiga beranak dalam cermin.. TARA KUCHA CHA CHA.. muahahhaha

24 comments:

  1. Ermmm macam sama ja la Zaza...Opsss...larikkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
  2. hahahha... emaknenek pon layannnn spoting betoi ;p

    ReplyDelete
  3. Suka selfie tak per. Jangan suka selfish.

    Kurus ko jah.

    ReplyDelete
  4. amboi kemain mak pon nak berselfie ye...
    tgk zaza ok jer tak gemok pon :)

    ReplyDelete
  5. Zaza..xda gumuk pun..kuruih je..jgn kuruih sgt nti cpt nmpk tua..opsss

    ReplyDelete
  6. oo kat cermin ke tu?ingatkan edit camera hehe :D

    ReplyDelete
  7. memang curlas kau jah.. hehehe..

    psstt: part bakar lemang tu akan buat jugak tapi en. suamiler nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. errrr...macam sama je kak zaza..errr errr..jangan marah aaaa..

    sakan selfie :)

    ReplyDelete
  9. Hahahhaha kerlasss jawapan mak zaza hahhaha adoyaiii tak berhenti nak ketawa kikiki...bilanya nak selfie ngan julia sampai fengsan zaza? adeh

    ReplyDelete
  10. hehehehe...tapi mmg nampak kurus ko jah...

    ReplyDelete
  11. salam. selfie jangan tak selfie hehehhee

    ReplyDelete
  12. yeahh..gmbr last tu plg comeiii..alalalaa..kak jah kuruihhh ja..mnada gemuk..ok la tu..kuruihh sgt pun xcung plak..

    ReplyDelete
  13. Bunda nampak macam sama jer...tak gemuk tak kurus pun.. huhu jangan mare..

    ReplyDelete
  14. memang rajin berseflie nih. haha..

    ReplyDelete
  15. wah selfie.. mak pon selfie.. haha

    teringat pulak kat ibu.. gi mane mane wajib selfie. hahahah

    ReplyDelete
  16. hahahahahaha...mak takmo kalahhhh!!caya lah makkkk!! :)

    ReplyDelete
  17. Hahaha.. Bgus la mak akk ni.. Sporting giler la.. Sy buat masa ni mlas giler nak berselfie.. Tunggu dh beranak nti selfie ngn ank la.. Haha

    ReplyDelete
  18. Hehe....anak beranak sama ajos suka selfie....ternasuk cik Bedah hoho....
    Yelah cik Jah ....ko mmg nampak kurus sikit tu yg cik bedah kata ko nampak tinggi tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah