Friday, September 5, 2014

Google+

Nama je ada account google+ tapi aku tak pernah explore pun application ni. Sekarang baru nak explore. Bila tengok profile Google+ aku ni baru tau ada seribu lebih followers.. Ok lepas ni nak explore more about Google+ instead of Facebook yang dah bosan tu.

13 comments:

  1. Tak berapa nak arif pasal google+ ni..ada memang ada tapi tak explore pun..huhu

    ReplyDelete
  2. Farah pn tak tahu sgt pasal google+ nie..nnti dpt apa2 info share please...=D

    ReplyDelete
  3. Hari ni rajin pulak ai.. pepagi nak singgah rumah kakJah ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. selamat berexplore....wahhh...ramai peminat cik bedah yer...

    ReplyDelete
  5. ha'a kita pon bru tau ada google+ tapi mcm malasss je nk xplore hahaha...

    ReplyDelete
  6. Selalu juga guna google+ ni share post baru :)

    ReplyDelete
  7. Fiza pun tak explore sangat google+...

    ReplyDelete
  8. tak tau menau pun n tak amik tau..sadis kan?xreti..hukhuk

    ReplyDelete
  9. Dahsyat ko Jah... glem....view dah ngalahkan retis tuuuu

    ReplyDelete
  10. ada google plus....nanti sis add Julia Johari ek...hehhehe tp julia tak pandai sangat nak explore kt situ...buat dek jek pun kekkeke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah