About Me

Hi... Welcome to my blog

Link blog ni http://zazaabdullatif.blogspot.com/ kalau google mesti jumpa. 

Panggil je Zaza.. jangan kau panggil Kak Jah pulak.. Panggilan Kak Jah dalam blog ni cuma nama pena je ya.. hehe. 

Start berblogging tahun 2011. Dulu sebelum wujudnya blog ni aku ada blog lain.. tapi tak ingat dah apa nama blog tu.. hahaha. Blog tu wujud tahun 2009 sampai 2011 lepas tu aku deactivate blog tu.. Mula-mula macam tak paham jugak kenapa aku deactivate blog tu.. ehh boleh pulak tak paham.. hahaha. Tah lah aku rasa (remember remember forget) masa adanya blog tu apa yang aku tulis rasa macam poyo je.. semua cerita poyo.. rasa bila orang baca orang akan kata "poyo je budak ni.. up cerita entah apa-apa" semua berkenaan dengan poyo lah.. hahaha boleh gittue? rasa tak ada self confident bila menulis.

Lepas tu bila tengok banyak na blog wujud, terus rasa confident nak menulis tu datang balik. Bila baca blog orang rasa macam best pulak berblogging. Tu yang start balik tahun 2011 dan wujudnya blog ni :)

Mostly cerita-cerita yang ada dalam blog ni pun cerita-cerita personal aku je.. kisah anak-anak, family aku, jalan-jalan, makan-makan, ngumpat-ngumpat.. opppss itu tidak yer.. hehehe.

Mana yang sudi nak baca blog aku ni, we are most welcome, Yang stalker pun aku welcome jugak.. tapi stalk je lah yer.. jangan nak ngutuk pulak.. hahaha. 

Ok.. kalau nak contact kita, boleh lah cari kita kat link bawah ni yer.








Keep in touch ya ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah