Wednesday, May 6, 2020

Manusia 🤵 Gerun!!



Received email few days back. Ingatkan apa lah sampai email kita siap nak tolong orang dalam semua orang dok MCO sekarang ni. 

Laju2 i pergi bukak komen dekat blog.. skali bila baca i be like 😨😱😨😱 bapak terkejut!!!!!


Sampai 3 kali dia try to comment.. lucky i setting bahagian komen tu.. so boleh i screen komen2 yang masuk.


Agaknya tak sabar2 dia nak suruh i publish dari komen kat blog.. dia hantar pulak content yang sama kat email.. betul2 suruh i bagi feedback nampaknya haha.

8 comments:

  1. Heehhe.... maklumlah blog pemes kan hihi....
    Dia tak tau Kak Zaza dah ada abg Sado. Ha masak apo petang ni ?

    ReplyDelete
  2. Itu menandakan dia tau blog zaza ni hot....

    ReplyDelete
  3. menyeramkan komen mcm tu.. sekali pak arabbb daaaaa huhuhu

    ReplyDelete
  4. struggle ye dia gigih nak suruh publish. seram aii jenis manusia macam ni. memang patut ada tapis tapis komen ni..kalau auto publish jenuh la nak delete. tak pasal pasal free marketing je.

    ReplyDelete
  5. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah