Friday, January 9, 2015

Selamat Tahun Baru 2015

Assalamualaikum.. Selamat tahun baru 2015 ;)

Amboi lamanya Kak Zaza ambik masa nak wish New Year 2015 yer.. hehehe. Macam biasa kalau sapa-sapa tanya aku kemana lama sangat menghilang dalam alam maya ni.. 

Jawapan aku.. Akak agak ke-busy-an sikit beberapa bulan kebelakangan ni.. plus haritu ada gangguan kesihatan sikit.. tu yang senyap sedu dialam maya.. gittew ;) but now Alhamdulillah.. dah sihat.

Terharu sangat walaupun diam membisu seribu bahasa dalam blog, fb & IG tapi ada je kengkawan yang bertanya khabar aku haritu. Sangat2 terharu. Thanks to adik2 Kak Zaza yang shomel lagi mantop.. yang sibuk bertanya khabor Kak Zaza sepanjang penyepian Kak Zaza kat blog selama ni.. Wah!! rasa diri dihargai sangat tau #SenyumSimpulSambilTenyehSireh

Mereka2 yang aku maksudkan tu ialah Dik Izwa, Dik Juju, Dik Pura, Akak Fiza.. terharu sangat.. rasa nak menitis air mata dibuatnya.. hahaha. Korang memang ohsem.. thanks ya korang.. love you muah muahhh =)

Ok lah..itu je nak update.. nanti Kak Zaza update lagi cerita lain ye.. excited nak update cerita2 tahun lepas yang terbengkalai.. hehehe.

Salam Jumaat uolls :)

19 comments:

  1. selamat kembali dan selamat tahun baru

    ReplyDelete
  2. sudah la datin sri..busy kalah PM..dia pun ade cuti main golf ko tau..ini ko cuti tulis blog malas..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat dan Selamat Tahun Baru 2015!!

    ReplyDelete
  4. kak! jangan paggil aku pura! hahahaha.hehehe suram sunyi dunia hiburan tanpa hakak senah tau! hahaha

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru zaza....

    ReplyDelete
  6. Kembali ceria di tahun baru Zaza.
    pasti banyak kisah nak dikongsikan.. lama menyepi.

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru kak zaza...

    ReplyDelete
  8. appy new year kak...lma sgt menyepi ni bleh start enjen dh ni hehehe...

    ReplyDelete
  9. Ko jangan nak ber 'akak' sangat erk. Tapi kan...mlm tadi aku mimpo ko update blog jah. Mimpi ku benar belaka...hahahaha...

    ReplyDelete
  10. Kemanakah menghilang??
    Alhamdulillah zaza sihat..
    Cpt2 update blog

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru cik jah...moga sihat sepenuhnya dan ceria2 selalu k...lama la cik bedah x terjah ke sini...

    ReplyDelete
  12. kembali menceriakan tahun baru.. hehehe

    kita pun lama tak berjalan kat blog ini.. huhu

    ReplyDelete
  13. Welcome back dear.. jgn lah dok biar blog u sepI lama2 sgt..rindu la nk dgn bebelan berkilometer u.. hehehe..btw Selamat Tahun Baru 2015!! Semoga tahun nie lebin baik dari tahun sebelum nie yer..=D

    ReplyDelete
  14. Selamat kembali kak zaza..lama betul menyepi tu..

    ReplyDelete
  15. SELAMAT TAHUN BARU 2015... semoga bahagia di tahun baru ni dan tahun2 mendatang

    ReplyDelete
  16. hai kak zaza.... :) tu lah perasan gak kak zaza jarang ada,, saya pon kejap tenggelam timbul gak kat belog .. ^_^

    ReplyDelete
  17. Lama gak tengok tak update blog.. ;) sib baik ingat lagi password.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah