Thursday, August 25, 2016

'Tookar' Merevolusikan Pengalaman Membeli Kereta Secara Online

Canggihnya zaman teknologi sekarang. Kalau dulu, kita harus menapak dari satu showroon ke satu showroom untuk bertanyakan bermacam-macam soalan kepada penjual hanya semata-mata ingin memuaskan hati sendiri sebelum beli kereta, sekarang tak perlu bersusah payah lagi untuk urusan pembelian kereta.


Ada ke angan-angan nak beli kereta baru? atau nak tukar kereta lama kepada kereta baru? kalau ada, korang boleh membuat urusan menerusi TOOKAR ini adalah platform baru untuk memudahkan pembeli untuk membeli kereta secara atas talian. Ianya baru dilancarkan pada 22 Ogos 2016. Ini adalah yang pertama di rantau ASEAN. Gabungan diantara pengedar, penjual dan juga pembeli adalah sangat mudah untuk mereka yang inginkan sesuatu cara yang urban dengan adanya teknologi canggih dibawah satu bumbung.


Name Your Price
Dilaman web Tookar, pembeli boleh menyatakan bajet & model untuk pembelian sesebuah kereta. Bila dah finalize dengan pemilihan hati, pembeli boleh berurusan terus bersama wakil jualan. Wakil jualan sendiri akan menghubungi pembeli untuk urusan selanjutnya. Mudah sangat berurusan dengan Tookar. Selamat, jimat masa, tenaga dan wang ringgit. 

Pelbagai pilihan jenama kereta

Voucher Percuma Dari Lazada
Sempena bulan kemerdekaan negara yang ke-59, dari tempoh 22 Ogos 2016 hingga 16 September 2016 voucher percuma bernilai RM300 akan diberikan kepada pembeli bersama kereta pilihan yang akan dihantar terus kepada pelanggan. Tak nak ke uoll? kereta baru dapat, voucher RM300 pun dapat. Sangat berbaloi-baloi :)

Bergambar kenangan bersama Dato' Wei Chuan Beng, Pengasas Bersama TOOKAR.

Kepada bakal-bakal pembeli kereta baru & pembaca blog zazaabdullatif.blogspot.com yang telah confirm membeli kereta baru menerusi Tookar, anda boleh menebus hadiah beg percuma samada handbag/ backpack/ travel bag yang bernilai RM100+


Gunakan promo code SL1K96MC untuk menebus hadiah anda. Ianya sah sehingga 31 Disember 2017

Untuk maklumat lanjut layari:
Laman web : www.tookar.my

1 comment:

  1. Hi Zaza,

    Good evening!

    We here at Tookar would like to thank you for the ongoing support and the love! We truly appreciate it.

    Have an awesome weekend ahead!

    Jaz - Social Media Rebel at Tookar (jrafiq@tookar.com)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah