Tuesday, April 21, 2015

Hashtag ZTZtoPenang2015

Wah tajuk kau tak nak mengalah! hahaha. Memandangkan semalam dah senyap sedu kat blog ni.. harini Kak Zaza buat simple entry sikit.. rasa macam tak sempat nak buat full entry lagi pasal Kak Zaza ke Penang dengan kengkawan Kak Zaza last week.

Ini view dari bilik hotel yang aku & kawan-kawan aku stay haritu. Cerita lanjut nanti aku cerita kat entry lain ya.

Happy working ;)

12 comments:

  1. pun boley...zaza..happy working!!!

    ReplyDelete
  2. Meriah tengok pool ni sis...rasa nak terjun dari tingkat atas sis zaza duduk hahahhahahha seronok pi dengan kawan2 sekali sekala kan...anak2 dah besar pandai jaga diri lagi best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali bercuti dengan kengkawan mmg best Ju.. 😊

      Delete
  3. ko ape hal entry pendek giler canni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai is bz harini.. nnt aku buat entry panjang2 kau baca sampai tertido depan pc eh! Hahahaha 😊😊

      Delete
  4. huh..rasa nak terjun tiruk dari atas je ni..

    ReplyDelete
  5. Syok gi Penang eks.. me..?? coming soon.. hehehe

    ReplyDelete
  6. ingatkan hotel hard rock penang tadi. :-)

    ReplyDelete
  7. tak kan view dari atas je kak..tak berendam terjun kolam ke? :p

    ReplyDelete
  8. wahhh..kerlasss..siap ade hashtag lagik..ok..kite dh bace review hotel sbb bace mengundur..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah