Friday, August 2, 2013

Sahur Pagi Tadi [24Ramadan]

Ini atas permintaan KhaNish tau.. Mak dia hanya mampu berkata YESSSS je dalam hati. muahahaha
Kejadian pagi tadi, kamiorang bersahur kat McD yang terhampir dengan rumah.

Kemain set alarm pukul 3.30am kooo.. ha semangat waja sangattttt???!! ;P
Ok sebelum kejadian pagi tadi ni, moh aku cerita dari awal ek.

Planning ni sepatutnya terjadi pada sahur hari semalam.. 
which is bersahur pada hari Khamis lah gamaknya tu.
Candy Crush punya penangan, Rabu malam haritu aku & Nizam tido lambat.. hehe

Khamis tu terlajak tido uollssssss.. hahaha >_<
terjaga pukul 4.30am haha.. langsung terkubur gitu je hajat.
Tu yang pagi tadi KhaNish tuntut nak jugak diorang sahur kat McD.. derrrrr 

Pagi tadi nasib baik terjaga bila alarm berbunyi.. 
kalau tak dengar jugak, mau KhaNish letak jam Dataran Merdeka kat sebelah telinga aku laki bini.. muahahaha.. over kau Jah!!


Ini dua budak manyak sinang bagun pagi tadi, w/pun kejut pukul 3.30am.
Cakap pasal makan kat McD je terus segar bugar macam bunga yang kat Cameron Highland tu.. cisssss


Mak kau pun nak jugak amek gambar kat McD okeh.. haha sakai!!

Hello Bro!! mengantuk ke?? kahkahkahkah


Jemput lah makan yer anak2.. =)

Complete set for my family.. Alhamdulillah ;)

Dah tu je nak cerita.. kbabaiiiiii :)

17 comments:

  1. Bestnya. Dah lama tak makan kar mcD.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas puasa ni boleh lah ke McD yer Fiza ;)

      Delete
  2. Hahahaha. Gedik nau. Sekeluarga nizam ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha well, u know my family kan.. memang kepala hotak tak berapa nak betul hehe :p

      Delete
  3. Dah lama tak makan Mekdi..adalah dekat2 sebulan...hahaha..
    Nak try la sahur mekdi...Tapi nak drive ke mekdi tu yg malassssssssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi esok boleh lah ke mekdi yer DZ.
      kalau malas nak drive, merangkak ajossss pun buleh hahahahhahaa
      kalau tak nak merangkak, lari2 anak kikiki

      Delete
  4. ini harus ajak mak makan mcd sahur nanti ni. MCDONALD tunggu kehadiranku. kihkih :)

    ReplyDelete
  5. eh tu anak u ke? i mati mati ingat u xde anak besar cmni. muka muda remaja :D

    ReplyDelete
  6. style laa sahur kat McD.. bawa anak2 macam bawa member2 je..

    ReplyDelete
  7. Ye la kan..ujung2 ramadhan nie mmg tak lalu dh mkn nasik.. Sekali tukar citarasa best jugak..mcd lg tue..huhuhu..sedapnya..:)

    ReplyDelete
  8. bab nak kuar umah pagi pagi buta tu mmg malas, sanggup sahur megi je asalkan cepat siap..pastu nak sambung tido balik...huhu

    ReplyDelete
  9. rajin korang....pagi2 buta berbuka luar hah...ko zaza kul 3 pagi pun tetap nampak gojes....kalo aku dah macam hantu pontianak dah hah hahahahaha...syok gak berbuka gini kan....aku tgu dayyan besar la kot baru leh gini....

    **selamat hari raye buat zaza sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  10. wahhhh sgt hebattt...mcd umi Qi suka sgt espeacially bubur mcd....perghhhhhh hebat anak2 zaza..senang kejut sahur ye....mmg best bila anak menurut kata nih....moga KhaNish membesar dgn sihatnya....dah raya dh nih zaza...yeyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  11. kak, kenyang ke makan gitu? klau sy takut juga pukul 8pagi perut dah berdondang syng..hehehe

    ReplyDelete
  12. Hari tu ada gak sahur mc D tapi beli malam bawak balik hehe...esok mkan...sejuk pun sejuk bedal aje haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah