Wednesday, August 6, 2014

Bercinta Di Burger Bakar

Tak sempat aku keluar opis semalam Nizam dah call aku... "you balik pukul berapa? jom pergi makan burger bakar.. lepas I hantar anak2 pergi tuisyen pukul 7.30pm nanti jumpa kat sana je" amboi mentang2 sambung cuti raya kemain eksyen kau yer bang.. hahaha. Korang tau tak dia cuti dari minggu kita beraya last week then esok baru masuk kerja balik. Hati ai is so jelessss tau.. #KeromotkanMuka Minggu ni dia cuti asek berjalan je kerja dia.. pergi mancing sorang2 pun jadi.. buhsan hidup you pergi mancing sorang2 Bie.. lebih baik you pergi kerja.. hahaha #AyatDengki

Semalam aku keluar opis dalam pukul 7.15pm macam tu terus jumpa Nizam kat Burger Bakar.. Aku tanya dia.. dia datang naik motor ke kereta.. dia kata kereta.. abes takkan nak pergi dua kereta skali kot.. dia kata leceh lah nak balik balik.. lepas makan dia kata nak terus ambil budak2 dari tuisyen.. hurmm sukati you lah Bie. Time tu mulalah rasa macam zaman bercinta pergi makan main janji2.. haha. Lepas tu kat meja makan borak2 sambil bergurau gelak2 benda bodoh2.. hahaha. dejavu sangat semalam tau!! haha bodo lah kau Jah menggeletis tak kena tempat ;P

Nizam punya

Aku tengok sekarang burger bakar ni dah tak macam zaman2 dia tengah top dulu.. presentation burger ni pun dah tak sama macam dalam gambar lagi dah. Zaman top dia dah abes kot.. huhu.

Aku makan meatball je.

Lepas makan kitorang terus berpisah Nizam pergi ambik budak2 balik tuisyen, aku terus rambos balik rumah.

Sekian cerita semalam yang diupdate pagi ni dari Kak Jah untuk anda =)

22 comments:

  1. gambar tak berapa pun mampu buat aku terliur dah canne???dah la eady pun baru je sebut sebut pasal burger bakar ni..adehhhh..

    ReplyDelete
  2. pernah makan sekali je..
    first time makan kt burger bakar abang burn..
    tak sedap la zaza..
    tu sbb tak penah review..
    hehehehe..
    so memang takde makan dah lepas tuh

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pekena burger bakar....

    ReplyDelete
  4. ganaz nya,kena berambus balik.hahahaha.ko ni za!

    ReplyDelete
  5. Hahahah lama tak menapak sini...masuk baca semalam tak sempat komen...zaza sedap yer makan burger bakar...best anak2 dh besar so leh dating selesa ngan suami...wooo anak2 zaza dah tuisyen ye...baguslah cm ni...pelajaran tambahan anak tak miss....itulah dah rasa mcm zaman burger bakar sekarang semakin kuncup je...tp takpela...layan rezeki kan aummmm

    ReplyDelete
  6. Weyh Kak jah...... dari zaman top berger bakar ni sampai ke sudah mak tak pernah makan berger bakar hikhikhik...lagi sadis kak Bedah ni tau....Adalah jugak rasa sekali tapi beli bungkus....mcm tak fefeel kooo...
    Udah teringin pulak nakkkk

    ReplyDelete
  7. amboiii/ curlass pergi mkn burger sama2 together2 kan? xpela imbas kenangan lama. hihi

    selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  8. lamanya la hai tak menyinggah di sini.. sedapnya burger...
    singgah menabung raya sekali..

    ReplyDelete
  9. sedapnya burger bakar..itulah kan..kalau dulu cam best..skang dah kurang sikit gayanya

    ReplyDelete
  10. Zaza; menggeletis dgn suami sendiri takpe...kot mana pon xpa haha.. lepas raya , tu hari puasa..kan?

    ReplyDelete
  11. my sis br ni mkn pun kate dh xsedap..lgpun dh byk sgt dh ade burger bakar ni..zizan pun ade bukak jgk..nmpk mcm menarik..pape pun ok la jgk dr burger mekdi..boikot..boikot..hak3

    ReplyDelete
  12. Betul-betul macam dedulu dating balik drive kereta masing-masing cuma semalam akhirnya jumpa kat rumah yg sama:)

    ReplyDelete
  13. Aku pernah makan meatball BBAB ni. Mengecewakan sebab meatball yg dibeli tu tak der sos. Sampai umah buat sos sendiri. Harga plak skang ni bukan main melambung mahal.

    ReplyDelete
  14. suweettt nya kak jah ;p bila lgi kan nk mengenang zaman becinta dlu2.. hah! mmng tensi klu kita kena keje org lain cuti lgi T__T

    ReplyDelete
  15. dah tak payah pergi ikea nak cari meatball sekarang ni sebab kat burger bakar abang burn pun dah jual meatball...rasa boleh tahan.

    ReplyDelete
  16. tak pernah lagi makan burger bakar ni... itulah selalunya first keluar lah bukan main top lagi...pastu macam sedap burger ramly jer kot...hehehe...

    ReplyDelete
  17. Kecur liur tengok meatball tu..nyumnyum

    ReplyDelete
  18. Selalu baca org pnya review jer pasal burger bakar nie.. tp bila la dpt nk makan nie... huhuhu

    ReplyDelete
  19. Dulu masa zaman top burger bakar ni berjam nak tunggu. Tak sanggup kot. Haha. Gila nak beli burger menunggu sampai dua jam

    ReplyDelete
  20. salam. ooohhh..sy tak suka makan burger :D

    ReplyDelete
  21. Sedapnya burger.. Tp syng nya sy xleh nk mkn daging.. Hukhuk.. Nti gtal2 1 badan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah