Tuesday, August 12, 2014

Top Komentator & Kad Hari Raya

Tanjat bila buka envelope colour chekelat tengok ada Kad Raya dan Fridge Magnet (FM) semalam. Bukak2 je tengok alahaiii cute giler.. macam puan yang memberinya jugak.. :))

Kad raya & FM tu dari blogger comel lagi terkenal iaitu adik Azhafizah dari blog www.azhafizah.com

 Kad Selamat Hari Raya yang simple tapi sangat2 cantik dan bermakna :))

FM yang cute.

Thanks Fiza.. sudi menghargai pengomen tegar macam akak ni kat blog Fiza.. akak terharu sangat. I'll always support you. 

Apa lagi korang.. kalau nak dapat gift yang cute dari Fiza sila jadi pengomen tegar kat blog beliau.. gift akan bertukar2 every month.. nasib2 lah kalau dapat benda lain pulak lepas ni.. mostly semua pun best2. Tapi ingat!!! kau jangan nak caras aku pulak.. tak pasal2 nama aku tak ada dalam list top komentator nanti.. hehehe.

21 comments:

  1. Seronok kan dpt kad raya Zaza
    Bukan mudah nak dpt kad raya sekarang ni tau..

    Tahniah dari kakak.

    ReplyDelete
  2. Pergh... Siap FM custom lagi tu. Rajin betul blogger sekarang ni buat benda2 cenggini.

    ReplyDelete
  3. dapat jugak...cantik kan fridge magnet dari fiza...

    ReplyDelete
  4. fiza...nak jugakkkkk..nnt kite caras kak jah..haha

    ReplyDelete
  5. comel dpt fm tu....lain dair yg lain kan...balik2 kad...bagi fm cun jugak tuh...siap leee penoh esbok dgn koleksi fm ye kak jah....

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Ko tak nak bagi hadiah kat pengomen tegar blog ko ker jah ☺

    ReplyDelete
  7. kak zaza! wah kita macam dah janji ja nak buat entry pasal kad raya kan.. kihkihkih.. sorry yer kak baru ja sempat datang ke blog kak setelah sekian lama... Selamat hari raya kak. maaf zahir dan batin sepanjang kita berkenalan .. semoga persahatan kekal selama nya ..** kak zaza, nak duit raya**

    ReplyDelete
  8. amboi pengomen tegar la ya kak jah..mesti setiap bulan dpat FM...eh komen kat sni jelah lawa bebenor baju kebaya hijau raya..patutlah dlu di wat kabur2 nak suprice raya :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah :-)

    jarang-jarang pengomen tegar dapat penghargaan kad raya dari blogger.

    ReplyDelete
  10. wahhh menarik ni .. trasa nk caras ko plak .. hehhehe

    ReplyDelete
  11. Tak pe...cik Bedak tak mo kacau daun itu kawasan...kang sekali cik Bedah komen berderet deret kat blog cik adik ni, terus cik Bedah jadi top komentor...meraung pulak cik Jah ...ye dak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah.. kita pun sama.. hehehe.. bagi ruang kat cik Jah always kat atas..

      Delete
  12. adik fiza ni memang kreatif lah orangnya...hasil tangan dia memang awesome lah...kalau tak caras macam mana nak dapat top komentar nya...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah...zaza memang top komentator...salute tahniah pada zaza...alhamdulilah dpt gift kan...sonokkk...

    ReplyDelete
  14. wah tahniah kak.. eh tak boleh caras ek?. hihihi

    ReplyDelete
  15. Waaa.. Bestnya.. Tahniah kak.. :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah selamat sampai..kak,alamat baru dah bagi ke tak ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah