Monday, November 3, 2014

Hadiah Hari Jadi Tahun Ni

Hari birthday aku masa tengahari Nizam call aku.. oh sebelum tu dia ada whatsapp aku.. tapi aku tak perasan & lambat reply.. dia kata dia kat Alamanda.. aku tanya buat apa ke sana.. dia kata dia kat Pandora Alamanda nak beli charm.. pfffttt.. kau tengokkkk.. tak surprise langsung mamat tu kan??? kalau nak beli tu beli je lah.. jangan lah cakap kat aku.. tak surprise lah namanya.

Hadiah birthday dia haritu sampai aku menipu kat dia nak keluar pergi carik hadiah.. siap bersubahat dengan kengkawan nak surprisekan dia.. tiba time birthday aku dia tak surprise plak.. hahaha. Nampak sangat perangai aku ni kekwat sebenarnya.. selalu kalau apa2 benda dia nak beli untuk aku atau nak pergi makan ke apa dia mesti tanya aku dulu sebab dia takut aku tak berkenan pilihan dia.. hahahahaha.. Nasib you lah dapat bini kekwat macam ni En. Nizam oiiii.. ;P Kau jangan ingat aku ni queen control pulak yer Bedah.. Nizam memang tau sangat perangai aku.. kadang sampai dia dah meluat sangat dengan perangai aku.. ada je benda yang tak kena dengan pilihan dia.. hahahaha.

Dia kata dia tak tau nak pilih.. dia nak ajak aku sekali datang beli later after birthday aku.. suruh aku pilih sendiri.. (padahal masa tu dia dah ada kat kedai Pandora Alamanda).. aku kata abes  tu buang masa je lah you datang situ tapi tak beli.. padahal dalam hati ni membuak-buak suruh beli.. walaupun tak surprise hadiah apa dia nak bagi at least aku akan surprise dan buat-buat tanjat hadiah yang bakal dia bagi nanti.. nampak tak permainan kat situ??.. hahaha. 

Dalam pada kata tak reti nak pilih, rupanya dia beli jugak.. dia bagi masa dinner haritu.. auuww sweet sangat laki ai kannn??!!.. *sila muntoh beramai-ramai*.

Hadiah hari jadi tahun ni dari somi terchenta.. thanks Bie.. ai loikeee sejuta kali.. hehe.. Dua ketul charms Pandora.. yang handbag tu dengan yang sebelah tu bentuk bunga yang ada tulis Happy Birthday.. 


Dah pasang pun.. sukaaaa sangattttsss.. *lompatbintangtujuhkali* =)


Bertambah lebar senyuman aku sampai nak terkoyak mulut bila dapat icon love love love banyak macam ni.. hahaha.. dah tua-tua nak berlove bagai kannn... buang tebiat apa??!!

Apa-apa pun aku appreciate sangat.. dihari jadi aku dapat love yang begini punya banyak.. hari-hari biasa tak pulak dapat banyak love macam ni.. hahahaha.. phuiii.

23 comments:

  1. Gelak biler baca cite u zaza..
    tapi xpelah kann cz hati berbunga-bunga bile dpt luv tu bebanyak..n of coz birthday presents yg cantik.

    ReplyDelete
  2. untung..rezeki besday! anyway happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  3. waaah cantek!!!
    charm yg ade tulis hepi besday tu charm baru ehh? siyes lawa =)

    ReplyDelete
  4. alahai skrg ni org makin 'gila' dgn pandora kan? hehe...best la kak dpt adiah mahal tu

    ReplyDelete
  5. syok yerrrrrrrr puas hati kan dapat hadiah yg berkenan di hati kan sis zaza...cantik sungguh pandora...weeeeeeee pandai abg nizam amik hati...berbunga2 hati terus...seronok pakai barang yg suami hadiah ni mmg rasa dihargai

    ReplyDelete
  6. cantik..suke le kak zaza..he he..

    happy birthday utk ke sekian kalinya.. ;)

    ReplyDelete
  7. hepi bufday zaza.. cantek cham2 tu semua

    ReplyDelete
  8. wahhhh.. cantik.. untunglah...

    happy birthday ya...

    ReplyDelete
  9. memang cantik.. lawa.. curlas kau Jah.. nanti den nak mintak ala-ala macam tu jugak.. hahaha..
    dapat banyak love tu sebab hari tu special day lah.. hari biasa macam biasa lah.. ekekeke..

    ReplyDelete
  10. appy beseday kak jah ;p wow cantik pandora tuh!

    ReplyDelete
  11. hehehhe,,sabar je encik suami tu...ekekek

    ReplyDelete
  12. sama lah dgn wife saya... sekarang ni klu anniversary atau ulangtahun kelahiran confirm mintak benda ni... nak penuhkan semua sekaligus mmg tak larat la. :-)

    ReplyDelete
  13. Bertambah charm lagilah bracelet tu..cantiknyaaa

    ReplyDelete
  14. Cantik wei. Mampu tengok jer lah. Naj tunggu org bagi, memang tak lah.

    ReplyDelete
  15. suuuuweeeetttsss sangattttssss! hahaha.jeless~

    ReplyDelete
  16. Romantis sangat ok…

    ~nanti jemput tengok blog i hokeh semoga banyak boleh di kongsi~

    ReplyDelete
  17. Luv banyak tu ada makna cik Jah oiiiii malam kalooo kena belasah haha......
    Cik Jah hadiah ni dah keluar FB kannnnn so mak dah tengok dulu tak surprise langsung tau!!
    Apa pun Hepy Bezday ye CIk Jah.....moga cik Jah sentiasa diberkati olehNya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah