Tuesday, March 15, 2016

Taik & Kucing

Hi.. selamat cuti sekolah adik2.. korang tak kemana2 ke cuti sekolah ni? tadi Tante ada tag aku kat fb ada school holiday event Kids Mix Dance Workout. Ingat nak masukkan Khairine join class tu.. bila tengok registration date dah closed.. lepas tu ada feed back dari owner suruh whatsapp saja aku tanya kot2 boleh slot in.. owner tu kata ada. Balik karang nak tanya Kharine kalau dia berminat nak join.. Sabrina pun ada kat rumah aku if diorang nak boleh masuk kan Khairine & Sabrina sekali. Danish tak payah lah.. dia bukan minat dancing2 ni.. dia macam fader dia jugak.. asek bola bola bola je.. lemas aku.


Ni cerita lain pulak.

Petang semalam masa aku nak turun opis nak balik aku ternampak sekor kucing ni tengah ronda2 kat depan pintu masuk opis. Macam gelisah je dia. Ingat apahal ke.. rupanya dia sakit perut. Pas tu slamber je dia tadah bontot dia kat tepi sikit dari depan pintu masuk opis. Dah lah laluan tu memang laluan utama aku kalau nak ke basement. Choy sangat tau!

Korang kalau ada lemah jantung sila jangan tengok gambar2 kat bawah ni.. dikhuatiri pengsan berdiri nanti lepas tengok gambar kucing berak tanpa jamban.. hahahaha.

Ngam2 masa aku keluar pintu opis dia tengah press kuih kat simen tu.. cepat2 akak ambik hp ambik gambar.. hahaha.


Nak kais apa nya tanah pun tak ada.. ambik bau je lah!

Agaknya rasa menyesal kot berak tengah2 jalan.. nak kambus tak ada tanah.. dah malu nak kaberlaen lettew.. hahaha

Mesti korang kutuk aku lepas ni kan.. apa lah dia ni gambar kucing teberak pun nak masuk blog.. siap ngan video plak lagi tu.. hahahaha. Eh korang jangan ya.. moment2 macam ni lah aku patut rakamkan sebab kejadian ni live depan mata aku semalam tau!! ini adalah satu sejarah dalam hidup.. muahahahaha.

8 comments:

  1. giler punyer pompuan T_______________T hahahaa...

    ReplyDelete
  2. Hihi... tergelak sendiri kakak dibuat Zaza tau
    Boleh tunggu sampai siap lagi kucing tu memerut:)

    Kakak rasa Khairine suka join tu apa lagi Sabrina pun ada sama.

    ReplyDelete
  3. Hahahahha...haru betulll..tp ini baru entry RARE kan

    ReplyDelete
  4. aduh kucing ni.. buat free show plak
    btw.. singgah sini.. jemput follow blog sy ye..

    ReplyDelete
  5. oitt..buat malu jer kucing ni,,kalau ada bau... dengan bau-bau sekali masuk agaknya....hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah