Monday, February 25, 2013

CNY Dinner, Prince & Residence Hotel Kuala Lumpur

Simple Dinner CNY celebration, tahun ni tak best mcm tahun lepas..tahun lepas akak siap menang best dressed uolls hehehe.. pakai Cheongsam ala2 Ah Soh made in Pasar Pudu, rambut disiput ala2 Mok Limoh made in Jinjang.. sonok gilos siap dengan lucky draw bagai.. tapi tak masuk entry sebab tahun lepas memang aku saja sawangkan blog ni.. tahun ni je baru ada kesedaran sivik sket untuk nak hapdet regularly cerita2 mengarut aku... ngeh3 :D

Nah! nak tunjuk sket gambar siput sedut Mok Limoh akak tahun lepas
Siap kilat2 uolls.. 

Annual Dinner + CNY Celebration 2012 kat Oriental Pearl Restaurant, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort

Ni nak eksyen sket.. menang Best Dressed & Lucky Draw ko!! 
Ni lah boss kesayangan aku.. Matthew Rummer yang sangat baik & sporting nak mamp.. luv you Matt =)

Jumaat lepas dinner tu opis aku buat kat Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur. Memandangkan opis aku pun tak berapa nak jauh dari hotel, 6.15pm aku dah terpacak kat depan restaurant tu.. Lepak jap kat lounge sebelum masuk. Ngam2 6.30pm pintu restaurant tu terbuka, dengan rakusnya aku tak sabau nak masuk hihihi (nampak tak perangai gelojoh aku???!!.. puiiii). 

Welcome to Tai Zee Hin Restaurant 

 Tai Zi Heen, Prince Hotel & Residence Hotel Kuala Lumpur

 Bergambar itu penting :)

Posing sebelum makan yer!! 

Ok mari masuk ke Private Room 3, time ni ada yang belum sampai lagi sebab jalan jammed, tau je lah Senah oii, ari Jumaat kan sokmo nak jammed kat KL ni.. huh!

Yee Sang dah ready... let's count!! One, Two....

Three!! yiihhaaa *dengan harapan lepas makan dapat Ang Pow maa* haram tak hado lepas tu kahkahkah >_<

Spring and Happiness Set, nama menu yang hado malam tu.. semua makanan tu sodap nak mamp!! 

 Colourful of fruit Drinks.. sedapppp 

Makanan yang hebak!! sangat yummeh :)

 Makanan yang hebak tadi kini dah licin di bedal oleh kami =)

OK kenyang!! tunggu Ang Pow pun tak hado, ok lah boss.. time to say gud bye lah.. malas nak say thank you kat you lah boss sebabkan tak dapat ang pow, aku cepat2 angkat kaki chow chin chow.. balik rumah. 

Sampai je rumah, Nizam dah siap nak gi Futsal kat Sport Planet Ampang.. eh tunggu Bie!!! I nak ikut..... (suka nyebok kalau Nizam gi futsal hehhehe).

12 comments:

  1. cun la zaza...Matt tu ensem gak..kim salam kat dia yer...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee trima kaceh noe, biasa je =)
      nanti kita kirim kan salam noe kt Matt yang kacak tu yer hihihi

      Delete
  2. wah cantik !... and makanan2 tu semua best2 lah ! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kaceh awak.. a'ah makanan semua sodap2 =)

      Delete
  3. suka tgok Zaza dalam cheongsam outfit tu...seksi you...teringat akak zaman dolu2..hehehe...well nice to know you...jgn biar bersawang lagi tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee trima kaceh kakak.. wah mst zaman dolu2 akak lg seksi dari Zaza kot.. nice to know u too kakak, keep in touch ya! ok janji lps ni Zaza hapdet blog ragularly ok =)

      Delete
  4. Salam perkenalan Zaza,
    Wah! Bestnya, meriah dan menyelerakan.
    Thx follow Relaks Minda. I follow u juge.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih & Salam perkenalan jg Bin =)
      hehehe meriah lah setahun skali mcm chinese food
      terima kasih sebab follow sy balik.. :)

      Delete
  5. salam perkenalan
    thanks sudi follow anum
    anum come and follow u back
    keep in touch

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jg buat Anum.
      Thx jg sbb follow Zaza balik :)
      ok keep in touch ya!

      Delete
  6. Cantik siput tu... tak sia-sia menang yeh Zaza...hehe

    psst....zaza kalau buang word verification tu lagi senang nak komen tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee siput sedut :p

      alamak mcmana nak buang ek? bleh tak kalau OKje tlg ajarkan?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah