Wednesday, February 20, 2013

Pengaruh Anak-anak terhadap Ibu Bapa



MAKAN Subway Surfers, MINUM Subway Surfers, TIDO Subway Surfers, PEJAM MATA Subway Surfers, BERJAGA Subway Surfers, BERJALAN Subway Surfers, BARING Subway Surfers.. boleh dikatakan twenty four seven SUBWAY SURFERS.... APAKAH???????????

Ini semua pengaruh dari Khairine & Danish.. errrgghh dorang lah pembawa wabak game ni, sampai kan Mummy & Babah pun terjebak sama :D

Menggila ko main game ni.. apa idoknya?! asek teringat jer kat game ni.. kalau kat rumah masing2 senyappppppp je, sebab apa?? sebab masing2 ngadap game ni lah!! hahahaha.. aku dengan Nizam melayan guna hp, Danish & Khairine pulak masing2 dengan tab masing2.. leka weh main game ni, lepas  game over je mesti nak kena main lagi lagi lagi lagi dan lagi.. perrghhh memang tak jadi kerja lah kalau dok hadap game ni.. 

lagi2 kalau dapat bonus.. kahkahkah

Bila dah kojol, kena lah start balik.. puiii!! kuat betul pengaruh game ni

kalau tak caya coba lah donlod.. ngeeeeee :p
kbai, nak sambung main jap.. 



4 comments:

  1. ni kira hantu subway surfers la ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. segala hantu dah rasuk sebab subway surfers hehehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha...jgn mimpi pun kuar subway surfers dah ler..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah