Monday, January 13, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

For the first timer aku join GA. Phewww 2014 ni macam membuka lembaran baru pulak untuk aku join GA. Ini lah pembuka tahun 2014 aku join GA. Selama ni memang tak pernah join mana2 GA pun. Kali ni saja nak mencuba nasib.. kot2 lah first time join ni ada luck =) 

Lagi buat aku teruja sebab hadiah2 yang menarik menanti.. cewahhh macam promote iklan kat tibi pulak nih.. hahaha. Eh apa salahnya promote lebih2.. hadiah yang menanti tu memang MENARIK TERTARIK dan MEMANG DEBOM okeh.. wa tak tipu lu.. kalau tak cayer pergi intai sendiri kat Blog Fiza.

So apa tunggu lagi.. mari lah join cepat!! jangan lupa mencuba nasib yer Senah.. kot2 lah nasib kau baik boleh menang hadiah menarik ni.

*Click banner untuk join*

Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut


Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh


Hadiah dan pemenang yang akan dipilih


TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]


Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.



25 comments:

  1. gud luck zaza, semoga berjaya ye.. klik nuff zaza di sini

    ReplyDelete
  2. Interesting juga ni Zaza.
    Good luck

    ReplyDelete
  3. yeay...zaza join ga...hehe....xsalahkn memeriahkn suasana bloggerians buat ga....hihiihi...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..Terima kasih Kak Zaza join.Wallpaper dah send kat email ye. :) All the best!

    ReplyDelete
  5. Mana tau kot2 ada rezeki ye tak Zaza...:)

    ReplyDelete
  6. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen..^^

    ReplyDelete
  8. SALAM...SINGGAH DR SEGMEN SAMA :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html
    MUNCUL KEMBALI ! ^_^
    HEHEHE..JOM BLOGWALKING ^_^

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  10. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  12. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. good luck,
    follow me back, tq sis
    http://vitamindiha.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  14. gd luck - join juga
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  15. salam...
    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  16. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah