Wednesday, January 15, 2014

Pageview 2013

Kemarin aku ada baca entry tajuk Blog Zirafah pasal "pageview gempak" siapa lagi kalau bukan Cik Joyah Sport kita yang sorang tu.. hehehehe.. dialah satu2nya kawan alam maya aku yang selalu dok risaukan Kak Jah dia ni kalau menghilang sekejap di alam maya.. kalau tak nampak kelibat aku kat blog ni beberapa hari, mesti kalut bertanya khabar. Terharu sangat *tepuktanganmacamsingalaut* =)

So aku pun konon2nya nak menyibuk jugak lah.. nak jugak letak pageview gempak blog aku untuk sepanjang tahun 2013.. hakikatnya tak gempak pun.. hehehe. Korang jangan lah gelak kan pulak yeh.. pageview ni sebenarnya tak lah hebat mana pun.. Total view count pun ciput je..tak macam korang korang korang blogger yang dah fofuler.. pageview korang mesti in high level punya.. nak dibandingkan dengan blog aku yang suam2 kuku ni apalah sangat kannnnn.. sobs  *kesathinguskatbaju*.. tapi kadang2 nak jugak feeling2 fofuler macam uolls yang dah divavavass sangat tue.. ngeeee ;)

Let's check-it out bebeh!!

So far entry Resipi Ringkas Nasi Ayam yang dapat top pageview di blog aku. 


Ketiga entry Sewa Kereta di Langkawi

Tiga entry ni cukup lah yer.. kalau korang rasa nak baca, click lah kat link tu.. mana lah tau sikit sebanyak boleh membantu korang dengan adanya entry2 yang aku dah publish.. sharing is loving katanyer. PeaceYow =)

46 comments:

  1. ini bukan suam2 kuku ni zara.. hangat dah ni , tahniah PV terbaik dan kita patut bangga utk pencapaian blog sendiri dan sebagai motivasi utk terus blogging juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.. thank you PCL =) *clapclapclap*

      Delete
  2. xde ko tak meriah hidup kami jah...hehehe..

    ReplyDelete
  3. Dari sinilah dpt tahu berapa ramai dah menikmati paparan dari blog ini.
    Seronok juga kan dapat tahu dari sini tak adalah menulis tak ada yg membaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kakzakie.. rasa dihargai juga =)

      Delete
  4. ha ha ha... Blog Zirafah a.k.a. Cik Joyah Sport tu kak long kawasan yang dah lama ai kawan dah tu babe...ekekeke... nak jumpa tak terjumpa2 jer...tukar2 barang jer adalah... (baranglah sangat kan?)... btw... keep up the good work and teruskan berblogging secara sihat...muahahah dah macam nak ajak you bersukan pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn shes nice person.. sporting ;)
      ha'ah dah mcm ajak bersukan pun yer jg. apa2 pn im happy blogger & im happy blogging :))

      Delete
  5. wow..bedah..tahniah!!!takdenya suam2 kuku..ni panas nih..panas..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe suam2 panas kot.. nway thx Rine :))

      Delete
  6. hohoho gempak tu,kalau convert dollar dah boleh buat modal pegi shopping hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha makcik kayo lah kalau convert dollar.. Yippieee!!!

      Delete
  7. Wahhhh tinggi betul pageview Resepi Ringkas Nasi Ayam tu...hebat...hebat...

    ReplyDelete
  8. Banyak... Tinggi tu PV. Tahniah! Zaza... Semoga terus berjaya dlm dunia blogging. Ok...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. PV je tinggi tp follower tak ramai mcm Fiza ;)

      Delete
  10. resepi nasi ayam ringkas tiptop mesti sodap nih...tetibe nak belek pageview blog sendiri lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin readers bnyk search pakai keyword "nasi ayam" kot.. huhu

      Delete
  11. mesti nasi ayam tu sedap.. sebab tu ramai yang view..

    ReplyDelete
  12. Sekarang semua orang nak masak ringkas2 jer.. senang dan jimat masa kan.. nanti nak kena try resepi zaza yg fofulurrr tue.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. kalau boleh tak suka nak renyah2 kat dapur..
      haha try lah resipi yg tak seberapa tu ye :P

      Delete
  13. kira okeylah tue...tinggi juga page view nya..

    ReplyDelete
  14. Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik, tinggalkan link blog awak boleh? mcm mana akak nak kunjung web awak kalau tak ada link. huhu

      Delete
  15. Tengah membayangkan u tepuk tangan macam singa laut...hahahahhaa

    Teros rasa nak check page view my blog...tak pernah check pun! hahga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha bayangkan cepat.. mesti you nampak I cute giler kan kalau tepuk tangan mcm singa laut.. LoL!
      ha check cepat.. lps tu bleh buat entry ;)

      Delete
  16. wah...gempak le zaza.. keep blogging yg best2 ye.. :)

    ReplyDelete
  17. Meletop pv cik jah! Kalau lagu ni, nak pv tinggi kenalah bykkan entri resepi...
    Resepi2 segera spt masak mee segera, masak sardin, goreng telur, buat cekodok...hehe Jgn tak percaya...cubalah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha meletop bekabow!!!
      a'ah betul kata BM tu.. sedangkan recipe cekodok labu pun boleh listed dlm segmen di blog Relax Minda kannnn.. hehehe

      Delete
  18. First time singgah blog ni. Congrats on the page view. Keep it up.. ^^

    ReplyDelete
  19. Weyh cik Jah ......hang mmg sajakan nak kena hempap dengan montot zirafah manjat ......nak perli mak ke apa ni sebonar eh hehe..... dahsyat tuuuuu

    ReplyDelete
  20. kalu gitu byk tuh dikatakan blogger picisan... mama nih blogger apa yer... langsung takde smpi beribu2 pun... puluhan tuh pun syukur sgt dah.. atleast takde la buruk benar menulis tp takde yg sudi baca... hihi

    ReplyDelete
  21. memang meletop kakton.. ai pun takdelah sebegitu hebaq.. kurang sikit dari air suam cuma belum tahap sejuk je.. hehehe..

    ReplyDelete
  22. Tetiba aje rasa nak check pageview sendiri. Mengagau2 ni tangan...Tak tahulah ada yang gempak ke tidak ke semuanya suam-suam kuku besi...Maklumlah blogger tepi jalan aje pun :)

    ReplyDelete
  23. https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  24. perrrghhhh kak jah jeles nya tengok page view kak jah kita neh... hukhuk

    ReplyDelete
  25. waaa.. hebat.. macam nak buat mcm ni je..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah