Wednesday, January 29, 2014

WW : IbuBapa Cemerlang

Anak2 yang cemerlang datang dari Ibubapa yang cemerlang.. Fikir2kan ;-)


Sent from Samsung Galaxy NoteII

19 comments:

  1. Tak perlu fikirkan...ianya benar sekali! Bangga la tu... :)

    ReplyDelete
  2. sangat betul tu..tangani masalah dengan cemerlang dalam melahirkan insan yang cemerlang.

    ReplyDelete
  3. memang betul tu cik bedah...maka kita harus la jadi cemerlang klu nk anak kita cemerlang...

    ReplyDelete
  4. alaaa..kenapa mcm terasa je nie..hahahaa....

    ReplyDelete
  5. Betul2x..setuju sgt, anak2 cerminan siapa ibubapanya..huu..

    ReplyDelete
  6. terbaik peringatan entry ni sis ")

    ReplyDelete
  7. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  8. setuju sangat sangat. buang masa je kalau asyik nak menyalahi sesama sendiri :)

    ReplyDelete
  9. Setuju mama zaza!!!
    Sebelum nak tgk salah anak org lain, cermin dulu kita nih didik cm ner kan...
    Nak jadi role model bukan senang nak jadi senang, kena ada ilmu kan nak jadi parents yg cemerlang, moga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  10. seni indah kreatif walaupun cartoon. ada maksud tersirat kan?

    p/s rindu tak komen :(

    ReplyDelete
  11. setuju .............

    tq sudi singgah dah komen ;) miss tau !

    ReplyDelete
  12. Kita memang suka tuding jari dpd menyetelkan problem....

    ReplyDelete
  13. Bukan senang nak menjadi ibu bapa yg cemerlang.... ada masanya rasa sangat down sebab tak mampu nak didik anak dengan sebaiknya, ibu bapa yg akan dipersoalkan kelak, bukan hanya didunia malah diakhirat..... besarnya tanggungjawab kita Zaza!

    ReplyDelete
  14. betul tu zaza kita mak pak ni kena cemerlang jugek barulah anak turut cemerlang...
    nak jadik cemerlang bukan mudah kena banyak bersabar maklumla nak mendidik bukan mudah yang penting kita kena sentiasa berusaha dan terus berusaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah