Wednesday, July 2, 2014

Massage Dan Umrah

Bila kat rumah mintak Abang Jebat aku tolong picit2kan badan memang tak rasa apa pun kat badan aku ni. Abang Jebat Kak Jah tu kan skinny.. sepatutnya orang kurus lah tulang kuat.. ini tak rasa apa2 pun. Bila aku kata picit lah kuat sikit.. dia kata dah kuat lah ni.. nak kuat macam mana lagi.. hahaha tang mana kuatnya pun aku tak tau.. aku rasa nak mengamok je.. Tangan Khairine pun sama macam tangan bapak dia.. tak rasa apa langsung bila picit.

Yang si Danish pulak aku kira2 tulang dalam badan dia besi.. kemain kuat kalau picit.. rasa nak smack down je dia.. 

Pagi senin haritu aku saja whatsapp kakak aku ajak pergi massage. Sekarang ni badan sangat2 manja.. nak kena urut2 belai2 kononnya macam baby.. buelkkk buellkkk buelkk.. tahan muntah yer korang.. hehehe.

Bila aku whatsapp kakak aku ajak pergi massage, lain pulak yang dia jawab.. hukhukhuk.

Dia kata aku nak pergi umrah.. hahahahahaha.. Kan jauh bunyiknya tu.. MASSAGE & UMRAH.. hahahaha.

InshaAllah.. mudah2an masin mulut kakak aku tertunai lah satu hari nanti.

27 comments:

  1. bulan puasa ni....ngantok kot. mata dah berapa nampak nak baca. hehe

    ReplyDelete
  2. amin...mana tau masin mulut kak long tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha...pegi umrah bawak aku sekali!tauu..

    ReplyDelete
  4. hahaha....jauh bebenor beza nya ;p

    ReplyDelete
  5. Hihi... macam-macam kalau dah tersilap memang boleh buat org lain ketawa:)

    ReplyDelete
  6. jauh benar beza umrah dan massage hehe...semoga ada rezeki ke tanah suci nanti..

    ReplyDelete
  7. Teringin nak tgk kak long...agaknya sama tak muka dgn ko Kak Jah .....
    Betullah umrah dgn massage mmg jauh bebeno bunyiknya...nape yeh boleh terpesong sampai cenggitu sekali? Tak sahur kot haha....

    ReplyDelete
  8. Hahaha...jauh bebenorrr tue..tapi harap2 masin la mulut kok long.. =D

    ReplyDelete
  9. maafkanlah kak long..he he. sangat2 faham kalau time bulan2 pose ni.. saya pun kadang2 baca surat ke paper ke kena 2 3 kali..takut tersalah tengok... nanti salah faham lain pulak citenye.. :)

    ReplyDelete
  10. uit terasa ghak aku.. aku pun skinny dan tak pandai urut dan tak suka diurut..

    ReplyDelete
  11. kalau tahap tak rasa tu..kena pijak pakai kaki dah tu huhu. Biasala time puasa mamai-mengantuk sikit, so kalau salah baca tu normal la hehehe

    ReplyDelete
  12. Smoga masin mulut klong...amin.

    ReplyDelete
  13. Reply time tengah mamai kot. Jauh benor umrah dengan massage tu. hehe

    ReplyDelete
  14. Hihihi kelakar lah baca entry ni zaza...u always make me happy hehhe...meh sini julia tolong picitkan...sure mesti terasa sampai ke tulang hitam hahahha sebab tgn julia besar kikikiki

    ReplyDelete
  15. InsyaAllah mana tau kot betul2 ada rezki nanti pergi umrah...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. mamai la kaklong zaza tuh..hahaha
    sebab jauh sangat bunyinya tuh..

    ReplyDelete
  17. mesti dalam fikiran kaklong tu memang dok teringat umrah. pastu bila nak reply message tu yang tertulis ..hihi
    semoga dipermudahkan untukk kita semua ke sana :)

    ReplyDelete
  18. jauh nau mengelamun tu..apepun mudah mudahan ade rezeki akak buat umrah..aminn

    ReplyDelete
  19. hahaha..jauh naww bunyinye..alololo..abg jebat xsampai hati tu nk picit kuat2..kang sakit pulak bini dia..hihi

    ReplyDelete
  20. jauh tu massage dan umrah...tapi moga masinlah mulut kak longnya untuk adiknya pergi umrah.

    ReplyDelete
  21. Hahaha.. Jauh beno menyimpangnya tu.. Moga2 akk akn pergi umrah nti..

    ReplyDelete
  22. Hahaha.. Jauh beno menyimpangnya tu.. Moga2 akk akn pergi umrah nti..

    ReplyDelete
  23. Moga ianya menjadi kenyataan.. amin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah