Saturday, February 1, 2014

Gong Xi Fa Chai 2014


Kuda ku lagi gagah beraniiiiii.. ayuh lari...Ewahhhh kemain menyanyi lagu kuda kau Jah.. mentang2 Gong Xi Fa Chai tahun ni tahun kuda. 

Lambat sehari aku wish Happy Chinese New Year.. tak apa kan??? tak ada siapa nak marah kot.. Ke ada yang sensitif kalau buat ucapan gini???? sebab hari tu entry yang DZZZ buat tajuk Hadiah Krismas kemain hangat.. dah macam Forum Perdana Ehwan Islam kaedahnya.

Ok lah apa2 pun "Have a Prosperous Chinese Spring Festival" & happy holiday to all Malaysian.. be safe wherever you are =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Psstt.. ini live update dari kampung.. aku kat Melaka sekarang ni.. bercuti kat kampung manyak syiokkkk wooo. Duduk kampung rasa angin kampung yang susah ko nak dapat kalau kat Kolumpor sana. Line internet kat Kampung ni pun super hebat okeh!! 

Enjoy your holiday folks!! 

14 comments:

  1. Syiokkknyaaa duk kampungggg ;)

    ReplyDelete
  2. Bestnye balik kampung.Saya pon org melaka juga hehe :)

    ReplyDelete
  3. boleh menggigil badan klu mandi pagi kat kampung.

    ReplyDelete
  4. Saya pun pulang kekampung MIL sepanjang CNY ni...selamat bercuti.

    p/s: sambungan kisah sudah diterbitkan, jgn lupa terjah ye :)

    ReplyDelete
  5. memang seronok bercuti kat kampung :)

    ReplyDelete
  6. Wow...... berkuda nampak cik Jah hehe

    ReplyDelete
  7. niat hati tuari nak jugak balik Melaka..Tapi disebabkan family kat sini buat kenduri,tak jadilah balik..

    ReplyDelete
  8. kalau ada limau2 yg tak abis tu hantar2 la kat akak hehe

    ReplyDelete
  9. kite pun balik kampung gak..atas jalan rami orang melayu berpusu-pusu balik kampung walhal yg rayanya cina.

    ReplyDelete
  10. waa kemain best beraya china di kg hehe...
    lizz beraya kat penang...bawak anak2 jenjalan...

    ReplyDelete
  11. Farah xuti CNY tak jenjalan mana2.. dok terperap kt umh ja zaza...best ler dpt blk kg yer..=D

    ReplyDelete
  12. akk CNY kat melaka eh?? sy balik juga.. 31 jan. smpai pun dh mlam. pagi gerak ke sgmat balik..huk2

    ReplyDelete
  13. Melaka.. kat mane..?
    ai biasa balik kat Masjid Tanah dengan Alor Gajah.. + simpang empat.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah