Wednesday, May 8, 2013

Kidzania - KhaNish di Urbano's Magic Shop & Studio

Hoh for the 1st time, Khairine & Danish membelanjakan duit gaji diorang untuk pergi belajar buat Magic.. hahahaahaha
Dengar macam real jer kannn.. KERJA dan GAJI.. Pfffttttt >_<

No problem kiddos, belanja lah kamuorang disana, habiskan duit itu.. muahahhaha 
yer lah kalau asek kerjaaaaaaa je lepas tu dapat gaji tak belanja pun payah juga kannn.. 
Mesti lah diorang ada nafsu nak berbelanja *perrgghhh mak kau memang berfikiran di alam reality kot*
Tak kiralah reality ke alam maya ke, main-main ke, apa ke.
walau apa sekali pun setiap apa yang kita laku kan mestilah dengan bersungguh-sungguh.. baru lah boleh berjaya yer dakk???

Jom tengok berapa Kidzos yang diorang belanjakan untuk belajar buat Magic ni ;) 


Khairine & Danish ambil Magic Lesson (refer pada Federal Information Bureau) 
So disitu diorang kena bayar -8 Kidzos.. 
Kalau ikutkan FIB yang atas tu, diorang boleh earn +10 Kidzos untuk Magic Show.. 



Ni lah tempat Khairine & Danish belajar Magic tu..
Straightly parents not allowed to join the Lesson.. =(
Kedekottttttttt.. hahahhahahahahha

Tapi bagus lah kann, at least kiddos boleh independent.. Aku suka macam tu.. 
Aku & Nizam as a parents terasa agak geramss lah juga sebab tak dapat join tengok.. eh siapa yang over ni??? anak-anak ke makbapak??? Opppsss. hahahah


Time ni kitorang tengah tunggu Khairine & Danish kat dalam. 
hahaha kenapa Bie??? you terkejut ke dapat wang besar???? :D

Lebih kurang dekat-dekat 20minit, budak-budak tu keluar tersengeh-sengeh

Lepas tu eksyen-eksyen dengan Mummy & Babah nak tunjuk magic yang diorang belajar tu.. hehe :p

Bila balik rumah, makpak korang fitam nak melayan... 
Asek nak tunjuk magic tak habis-habis.. hahahhahaha
itu lah padahnya, siapa suruh ko hantar anak ko pegi belajar Magic.. kan dah kena.. ekekekek

**Sepanjang entry tajuk Kidzania ni aku akan sentiasa bagitahu yang aku frust sebab gambar banyak yang diambil sangat terok** =(

10 comments:

  1. Untung bebudak sekarang kan kak kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa lah zaman kita kecik2 dulu tak ada mcm ni kan AJ.. huhu =(

      Delete
    2. Tu la...
      Kalau ada seronoklah kita....
      Semua boleh try..

      Delete
  2. belajar magic?? hbis la nti semua akan bertukar..hehehe

    oohh, kat kidzania..adik sy haritu pun pergi sana juga.. tp sian..kmera buat hal, dpt gmbar pun skit je..

    ReplyDelete
  3. hahahaha..ekspressi bapaknya bila pegang duit!

    gambar teruk sebab lighting kot..kena pasang external flash unit :)

    Oooo..u pun MommyZZ ya...hahaha...boleh geng dgn my wife ..:)

    ReplyDelete
  4. seronok la dierang belajar magic2 ni...cantik tshirt Khairin

    ReplyDelete
  5. Hahahha lawak asben zaza tgk duit byk hahah mmg bila kita pi tmpat2 menarik espeacially kids ye tmpt mmg kita pun jadi hover dari anak2...zaman skrg kan zaza...janji semua happy...best tgk belajar magic....aduyaiiii nk join ler heheh

    ReplyDelete
  6. Bis tu awak buat apa ngan Nizam kat luar tu Zaza...duk minum ke sambil menunggu diaorang? Tak boring ke gi sini? Budak budak sure suka le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok luar menunggu je lah..sambil berdating hahaha
      kalau budak2 mmg suka lah OKje. kita pn as parents ada sikit rasa teruja jg hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah