Monday, May 20, 2013

Roller Blade di Titiwangsa

Sabtu memang mati kutu Khairine & Danish duduk rumah.. hahahaha 
Sebab malas nak gi mana2.. makpak korang pun malas nak keluar sebab nak rest cukup-cukup memandangkan kepenatan bekerja.. perrrgghhhh mcm kerja membanting padi pulek hahaha ;P

Semalam lepas pergi kenduri rumah kawan emak aku kat keramat, petang baru lah keluar rumah. 
Pergi Titiwangsa je, nenek pun ikut sekali, nenek kata boleh lah nenek exercise kaki jalan kat situ sambil kena angin petang. hamboii feeling ala2 kat tepi laut pulak nenek ko.. hehehe

Kat sana ada ramai budak-budak main Roller Blade.
Roller Blade tu boleh sewa je. Setengah jam RM5
Kepada korang yang tak ada idea nak kemana petang-petang hari weekend, boleh lah ke Titiwangsa bawa anak-anak korang berhibur kat sana.


Jangan risau yer Tuan2 & Puan2, lepas kasut dah disarungkan dikaki anak anda, ada trainer yang akan train diorang.
Itu pada yang anak2 belum mahir berRoller Blade macam Khairine & Danish lah.. 

Tahu tempat ni ada sewa roller blade pun Anne yang bagitahu, sebab dia pun selalu bawa Yasmin & Damia ke sana.
Actually Khairine & Danish first time main roller blade, dia punya excited asek dok memekak kat aku ajak datang lagi tiap-tiap minggu.. hahaha mampooo gitew???!!


Disebabkan aku ni hover excited, gambar tak banyak yang aku snap, aku asek dok mengKEEK je hahaha Layan je Keek eh =)


Actually Danish demam, tu yang dia lemau je nak aktif.. 
Kecian dia, main kejap je lepas tu duduk tepi dengan Babah dia.
Aku dok melayan si Khairine yang ter'over lah excited bebeno tu.. ;)





Walaupun masih terkangkang-kangkang lagi, tapi Khairine manyak happy.. hahahahha


Keek ni yang buat aku asek nak tergelak je tengok, sebab Khairine dah macam orang sakit celah kangkang je jalan dengan roller blade tu. hahahaha

Main pun sekejap je dalam 20 minit giteww.. sebab nak hari nak hujan.
Dalam pada nak hujan tu, sempat juga pi main kat playground kejap.. ngeh ngeh ngeh ;P



Sebelum pukul 7pm hujan dah nak makin lebat.. cepat2 pecut ke kereta ramboss dari Titiwangsa ;)

19 comments:

  1. Hehehhhehe......
    Tergelak2 AJ tengok Danish tu tau.......
    Pastu bile Khairine jatuh, AJ pulak yang ter"over" kat sini...
    Mampoooo???

    ReplyDelete
  2. pakcik x ponah main roller blade pun tau

    ReplyDelete
  3. Kalau dah expert main roller blade, boleh la main ice skating...:)

    Titiwangsa...saya tak pernah sampai! haha

    ReplyDelete
  4. Comelnya roller blade khairine & Danish....
    Seronok bila tgk anak2 seronok isi masa lapang berfaedah...lama betui x pi titiwangsa...
    Mengidam nk naik kereta kuda hehhehe

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..singgah + follow #87
    Masa kecik2 dulu sya minat main roller blade nie..tapi bila selalu jatuh jer malas terus nak main..hehehe ;p

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..singgah sini + follow #87..
    Masa kecik2 dulu sya suka main roller blade nie..tapi bila asyik jatuh jer terus malas nak main dah..hehehe ;p

    ReplyDelete
  7. wahh bestnyaaa
    suke akak tgk budak2 yg pandai guna benda nie ..

    ReplyDelete
  8. Lamanya kami sekeluarga tak pergi Taman Titiwangsa sampai tak tau ada perkembangan baru di situ.
    Nak bawa Daniel pergi main roller blade le kalau kalau kat situ ada trainernya sekali. Terima kasih atas infonya dan salam kenal.

    ReplyDelete
  9. Memang jaranglah OKje gi Titiwangsa ni... selalu layan cuci mata kat shopping complex je hehe

    ReplyDelete
  10. tergelak tgk keek2 ni..paling kelakar bila khairine kata dia tak rasa apa..haha.. funny la dia.. sian danish..nampak sangat dia lemah tak sihat..cpat2 baik ye danish.. =)

    ReplyDelete
  11. Singgah pagi sini! Mamam apa psgi ni?

    ReplyDelete
  12. Alaaaa...tak bley tgk dah keek. Dah kena blocked..huhuhuh...

    Dulu masa jamas skolah, tetiap petang mesti main ni.

    ReplyDelete
  13. Dania giler ngan menda ni ..tp SA x confident nk bg...

    ReplyDelete
  14. oooo baru tau leh sewa roller blade kat situ...sian tengok danish..demam yer...klu tak demam...lg hebat dari khairine..leh terbang terus.. :)

    ReplyDelete
  15. dah lama dah tak smpi titiwangsa... best juga ada aktiviti cam gini...

    ReplyDelete
  16. Datang la selalu ...dah terer nanti boleh jadi ahli kelab n join competition :-)

    ReplyDelete
  17. Jangan lupa LIKE FB kami https://www.facebook.com/KelabInlineSkateTitiwangsa...thanks kerana promote sukan kasut roda :-))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah