Thursday, April 3, 2014

Doakan Kak Jah Selamat Tiba

Assalamualaikum.. hi Senah.. hamboi2 kemain sedap korang tido bawah tiak suami yer.. jeles hakak tau =( Hakak awal2 pagi sesuboh adam & hawa lagi dah sampai LCCT.. nak berangkat ke destinasi percutian bersama keluarga terchenta katanyer.. ewahhh kemain kampong ayat kau Jah!! hahaha. Flight pukul 7am jap lagi.. nak tau hakak ke mana? dah sampai destinasi nanti aku buat live update ye.. bagitau awal2 nanti  tak surprise pulak.. *macam poyo je ayat kau Jah.. macam lah ada orang nak tau sangat kau pergi mana.. buelkkkkk :-P

korang setuju tak kalau aku buat kuiz simple2 bila aku dah balik dari bercuti nanti? Sapa dapat jawab korang akan dapat FM atau anything yg akan aku bawak balik dari tempat percutian aku nanti.. sapa setuju sila angkat tangan sekarang!!!! pffftt

Ok lah.. korang doakan perjalanan aku selamat pergi dan selamat pulang ye.. hopefully aku bergumbiralah kat sana nanti hehehe.. kalau ada latest news, aku update terus je dari sana. jangan noti2 tau.. rindu2 lah Kak Jah selalu yerrrrr.. 

Lerbiyou bubaiiiiiii =)

Sent from Samsung Galaxy NoteII

26 comments:

  1. Semoga selamat pergi dan balik. Hehe... Boleh jugak buat kuiz.

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti Kak Zaza n family. Have a safely journey.Jangan lupe ole² ye :)

    ReplyDelete
  3. hoii bagi la klue!bape jam terbang gituuu..

    ReplyDelete
  4. Selamat berjimba jah. Ole2 jgn lupa. Ok jer klo nak buat kuiz.

    ReplyDelete
  5. Huwaaa kak jah dah naik flight hooreyyyy...sure pi jauh ni...zaza dan family hati2 ye...Umi Qi doakan selamat sampai selamat pulang...yeyyy naik kapal terbang syok yer...lama dh Umi QI x naik kapal terbang hehehehe...tingin nak naik...tggu Qi besar sikit nak masuk 3 tahun baru leh naik kapal terbang...waaa nak buat kuiz ye...nakkk fm nak fm hehehhe x kira nakk hehhehe

    ReplyDelete
  6. Semoga selamat sampai...amin...(^_^)

    ReplyDelete
  7. hamboi2 noks...kemain jauh ko jadi musafir kali ni heheheeh..betul2 bawak diri takde air punye pasal ni ekekekeekek...

    hepi holiday beb...amik gambar byk2 .... leh cuci mate feeling2 bercuti same mcm ko kat sane tu...awww!!! ko gi bandugn yeak, tak pun bali kot....

    ReplyDelete
  8. hihi dgn tinggi nya sy angkat tangan ni tanda setuju! hahha..smga selamat pegi n balik..terindu2 ni dgn kak jah ;p

    ReplyDelete
  9. pepagi buta dah terpacak kat LCCT..tak pe kan nak bercuti...seronok apa... balik hari Isnin ke tak pun Ahad,....tak pun nak cakap hari sabtu, ahad, isnin, selasa, rabu, khamis dan jumaat...hehehe

    ReplyDelete
  10. Moga selamat perjalanan pergi dan balik.. ;)

    ReplyDelete
  11. waa bestnyer...pi mana la ni yek..
    rasa2 cam pi bali...bandung lagi apa ek..
    tu jer kot aaah tak pun paris...hehe

    ReplyDelete
  12. kak jah!!! i will be missing u.... :) have a safe trip ye kak jah ku syg ,,, muahhhhh

    ReplyDelete
  13. Ko kan kat LCCT pon sempat update eh... Kalau jawab tak betul boleg request hadiah jugak tak?

    ReplyDelete
  14. Selamat pergi dan selamat kembali... Semoga percutian indah bersama insan2 tersayang :)

    ReplyDelete
  15. jaga diri selamat pergi & kembali yer

    ReplyDelete
  16. selamat pergi ..salamat balik kak..
    amboi siap ada kuiz.. x sbar nak jawap.. untung dpt ole2 :P

    ReplyDelete
  17. Cik Jah ke Vietnam ke???? jalan je keje cik jah ni...jgn lupa ole2 tuk kawan2... :)

    ReplyDelete
  18. jgn bagi soalan matematik sudah ler

    ReplyDelete
  19. Boleh ajelah jah...dah tak nak bagi free nak buek camno haha

    ReplyDelete
  20. nie mesti sakan shopping kat sana tue kan...=D

    ReplyDelete
  21. baru tau ang pi bercuti kak jah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah