Saturday, April 19, 2014

Pemenang Birthday Wish Umi QI

Yipppieeee!!! Big thanks to Umi QI.. sebab pilih Zaza sebagai salah sorang Pemenang Wish Birthday Umi QI baru2 ni.. auuuwww nampak tak Kak Jah sebenarnya memang pompuan hebat??!! Tak lah hebat mana pun.. hebat kepochi adalah.. hahaha Boooo!! ;P

Aku tertunggu2 jugak kata Umi QI nak post hadiah.. tengok ramai yang dah dapat bungkusan coklat dari Umi QI.. kali ni turn hakak pulak.. xoxo manyak happy.. 

Khairine : Mummy.. ada surat untuk Mummy.. Khairine bukak eh (sambil tunjuk envelope chocolate)
dalam hati dah agak dah mesti dari Umi QI sebab itu yang aku tunggu2 pun.
Aku : Bukak lah.. Mummy dah tau dari siapa dah tu.. 
Khairine : Eeeee fridge magnet dengan note book lah.. comelnyaaaaaaa.. siapa bagi ni Mummy?
Aku : Alaaaa auntie yang kita pergi celebrate birthday anak dia kat McD haritu.. 
Khairine : Oooo auntie tu.. (sambil senyum2 macam kerang busuk)

Tadaaaa ini lah dia FM & note book comel dari Umi QI.. 1st page note book ni siap ada saen (sign) & nombor hp Umi QI lagi tau. Auuwww retissss sangatttt.. aiy is like ;)

Terima kasih banyak2 Umi QI sayang. Appreciate sangat gift Umi QI ni tau.. nanti Zaza lekat FM tu kat fridge rumah Zaza yer.. note book tu Zaza letak dalam handbag Zaza.. Umi QI sentiasa dalam handbag hati Zaza ;)

Meh sini pipi gemu awak tu kita nak cium sikit.. hehehe. Love you Umi QI :)

23 comments:

  1. Berkat persahabatan yang dijalinkan di dunia maya. Semoga ikatan persahabatan berkekalan hendaknya :-)

    ReplyDelete
  2. alhamduliah sis... rezeki... amin

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... rejeki,, zaza, mama baru dapat singgah.. :(
    klik semua nuff zaza..

    ReplyDelete
  4. Tak susah...wish jer dapat hadiah, best kan...itulah seronoknya jadi blogger!

    ReplyDelete
  5. Wahm.wahh ..gitu..jeles!!
    Knp ummi q xbg pun kita hadiah ek .
    Haha

    ReplyDelete
  6. amboiii...mesti cik jah melompat2 kan...suka beno la tu... apa2 pun tahniah cik jah...

    ReplyDelete
  7. Awwwwww terharu tau Umi Qi mommy zaza...Khairine ingat lg ye sama auntie...nie nak syg khairine byk2 ni mmmuahhh....alhamdulilah selamat jua akhirnya sampai ke tgn mommy zaza...risau la sbb semua yg umi Qi pos ramai dh sampai...tang mommy zaza je lom dpt berita yeyyy...terima kasih tau sudi terima sedikit cenderahati dari Umi Qi...dan berbanyak terima kasih bg ucapan hari jadi umi Qi yg ke 30 tahun sgt manis sekali...sampai bila2 ingat dan leh buka baca ucapan zaza weeeeeee....nanti kita pi holiday kita buat contest cm ni...baru syok dpt hadiah kan zaza yeyyyyy...

    ReplyDelete
  8. wahhh cantik giler note book tuh!!

    ReplyDelete
  9. seronoknya...nak2 notebook kecil tu..saya ni "penggila" notebook..hihi. memang muka rezeki lah kak zaza sorang ni..moga murah rezeki selalu... :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Zaza... rezeki tu nama dia.
    Pemberian yg tambah mengeratkan ukhuwah..

    ReplyDelete
  11. zaza..cute la buku nota tu...simpan dalam handbag..comel aja..

    ReplyDelete
  12. Hebat....hebat....hebat.....hehe...tahniah kak Jah...
    FM tu jangan lupa lekat pulak ...kang tercecer merata kang .

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, rezeki, congrats babe! Iolss is happy for you...

    ReplyDelete
  14. tahniah.. apa yang ditunggu dapat jua akhirnya..
    buat lompat bintang tak..? hehehe..

    ReplyDelete
  15. jeles nya! comel sungguh hadiah yang kak jah dapat

    ReplyDelete
  16. Wahhh...lawo-lawoooo...jeles mak!

    ReplyDelete
  17. dah dapat akhirnya..hihi..buku tu btl2 berguna kan..lps ni nk travel kite bwk buku tu je..sanang nk take note..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah...rezeki. Tahniah babe. Smoga makin bertambah murah rejekinya yerp ☺

    ReplyDelete
  19. Nanti i bagi hadiah " buku MC siap bersign"....mesti u lagi terharu...hahahaha

    ReplyDelete
  20. wah... tahniah... rezeki tu... comelnya FM tu... hehehe

    ReplyDelete
  21. wah bestnya dapat hadiah tu..congrats kak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah