Wednesday, April 2, 2014

PANDORA Unforgettable Moments

Sejukkkkkkk hati aku bila sampai Alamanda *mulalah nak menggedik tu*. Malu lah aku nak cerita.. orang lain dah penuh charm keliling bracelet.. aku baru terhegeh2 nak beli.

Tak apalah.. biaq pi lah depa nak kata apa kat Kak Jah.. nak kata Kak Jah baru nak ada Pandora sedangkan orang lain dah beli lama pun Kak Jah tak kesoh ;P janji idaman hati dah kilat2 kat tangan.. hehe. Ini sempena apa aku tak pasti.. Nizam dengan baik hatinya nak belikan aku.. aku terima je lah sambil lompat katak. Aku syak dia dah ikhtiraf aku sebagai ISTERI CEMERLANG 2013 kot..sebagai ganjaran, suami menghadiahkan Pandora ditahun 2014.. boleh begitu??????

Aiy is happy sangattttttt *tutupmuka* Bila dah dapat Pandora kat tangan terus lupa pasal kereta kena langgar dari belakang.. terus Maimun tak tanjat lagi.. hahahahahahha.


Masa masuk pintu Alamanda debar2 je hati bila nampak outlet Pandora..menggelabah giler kannn???  hahahaha. Last2 tak disangka2 terlekat pulak kat tangan ;P




Tanpa menghiraukan orang sekeliling dalam kedai tu, berkali2 aku snap gambar bracelet ni kat tangan.. hahaha. Sakai je letak gambar banyak2 kat entry.. orang baru dapat memang macam ni lah Senah.. jangan kutuk yer ;P

Yang penting!!! I would like to thank to my dear Husband. Thx for the lovely Pandora for me. I promise you, I'll be a good housewife for you & supermom to our lovely kids. Hope next surprise i'll get flight ticket to Paris from you... muahahahahha 

Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;P

25 comments:

  1. ala-ala suprise jugakla ni yer.. cantik..
    akak, dapat pandora akak lompat katak, kalau dapat tiket flight tu nak lompat apa pulak. hihihihi

    ReplyDelete
  2. Tantik sangat pandora maimun. Nak minta tolong my dear hubby belikan jugak lah. Reward sebab bagi dia 3 anak...ekekeke....

    ReplyDelete
  3. Zaza..u dah dpt..i blm dpt ni..apa cer??kikiki..lg la jakunkan..

    ReplyDelete
  4. flight tiket tu tak menahan hihihi...

    ReplyDelete
  5. Boleh bikin jeles ni kak zaza..bestlah dapat pandora..bergaya bling² la pasni..cantik charm tu :)

    ReplyDelete
  6. nampak gaya mcm bakal kene tinggal lagi je..hahahahahaa....

    wehhh aku pandora pun nan hadooo okeh.... :)

    ReplyDelete
  7. bha ha ha, kalau gi paris jangan lupa eiffel tower for me...babe... seronok kan dapat cenggini... you pandora, iolss tiffany & co... uweeeee...the thoughts that count tak kira mahal ataupun murah kannnn???

    ReplyDelete
  8. wow..suami yg memahami isi hati isteri..

    ReplyDelete
  9. ingatkan pandora ni mcm beruang panda ke hape

    ReplyDelete
  10. Zaza cantik!!!!!!!!! sukanya.. farah baru dok verangan nak beli jugak tapi sampai sekarang tak terbeli pun lagi.. huhuhu.. Lepas nie tambah koleksi charm dia lagi k.. =D

    ReplyDelete
  11. Ala Kak Jah.. tak yah kisah sangat orang nak kata apa. Ni ha Kak Yang (errr ok la tu stand for Dayang hahaha) nan hado hape hape kat tangan pun tak kisah orang ngata Kak Jah. Bahahaha. Ye ye Oo je Mak Arissa ni kan? Hihi.

    ReplyDelete
  12. Ala Kak Jah.. tak yah kisah sangat orang nak kata apa. Ni ha Kak Yang (errr ok la tu stand for Dayang hahaha) nan hado hape hape kat tangan pun tak kisah orang ngata Kak Jah. Bahahaha. Ye ye Oo je Mak Arissa ni kan? Hihi.

    ReplyDelete
  13. x kisah la orang nak kata apa kan....janji ada.....nak dapat every month bukan senang...betul x?

    ReplyDelete
  14. haaaaaa...cantiknyaaaa.. mengidam jugak tpi bila nak dapat pun xtau..huhu

    ReplyDelete
  15. bestnyaaa... dah mengidam pandora ni lama dah.. belum berkesempatan dapat lagi.. hihihi..

    ReplyDelete
  16. waaa lawo merelip relip...ader rerama comel tu yang tak tahan tuh.. nak jugek...

    ReplyDelete
  17. ha..ha.. biarlah apa org nak kata ya sis.. ha..ha.. ada aku kesah? ha..ha
    eh rasanya saya x de lagi padora tu..
    nakmasuk kek kedai tu pun x mampu..
    untung akak//

    ReplyDelete
  18. untungla ko jah...dapat pandora...jeles cik bedah dibuatnya...

    ReplyDelete
  19. wahhh..bestnye dapat pandora..ngidam jgk ni..hikhik..kite same je la sis..org dok sibuk kumpul charm..sy ni br terhegeh2 nk bli..kena semangat kumpul duit ni..sebab kena bli ngan duit sendiri..*nangesss*

    ReplyDelete
  20. Kalau hang kata hang ketinggalan zaman baru dapat Pandora Jah.... mak lagi tak pernah dapat bukan ketinggalan zaman lagi ni entah apa yg tinggal haha...
    Ko dah cium tangan Nizam tu sebab bagi Pandora hoho...
    Cantik jugak ek...

    ReplyDelete
  21. cantik lah bracelet pandora ni,
    pandai si dia pilih kan
    salam singgah dari blog okje :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah