Sunday, May 18, 2014

Hantu Selfie

Hantu yang dimaksudkan bukan "hantu yang suka sangat berselfie" yer Minah.. "Hantu" yang aku maksudkan adalah gambar2 dibawah sana.. hahaha. Muka macam hantu mak limah ada hati nak berselfie.. 

Saja test power.. orang lain tu satu hari beratus2 kali selfie.. macam2 gaya & memek muka ada.. ada yang cun, ada yang meluat tahap nak muntah darah pun ada kadang2 aku tengok.. hehehe. Aku baru je nak berangan2 selfie tigaempat gambar.. kasi chance lah Kak Jah nak feeling diva macam Anita Sarawak yer dik.. auuuuwww tragedi buah epal sangat.. hahahaha. Tapi Kak Nita ada Abang Mahathir.. Kak Jah cuma ada Abang Nizam jer.. pon boleh lah kannn =)

 Haritu boss tak masuk opis.. tengok bilik boss aku kat belakang tu.. gelap kann??? apa salahnya kalau Kak Jah nak selfie2.. kalau boss ada takkan aku giler nak berselfie pulak.. karang tak pasal2 kena sound dari belakang "Kau dah kenapa Jah" muaahahaha.. dapat bayangkan tak macam mana boss aku sound aku guna dialog tu?? 







Omaigod!!! jangan nak perasan sangat lah Jah.. buatnya ada orang tak suka, mamposss kena kecam.. hahaha. Eh sukati kita lah.. kita suka okeh! ;P

Lupa nak mention.. haritu aku selfie guna monopod.. macam orang giler hulur kesana kemari batang monopod kat opis sorang2.. hahaha.. kesian Kak Jah.. nak feeling remaja tapi tak kena dengan usia yang dah tua.

26 comments:

  1. Lepas nie ajak la bos selfie sekali..baru sempoi...=D

    ReplyDelete
  2. Zaza!
    Miss u babe....yehaaaaaaa....nsb baik dh khatam entry zaza pasal sabah....tp x semua dpt pi sebab bawak anak tecik kan...sonok...thanks zaza for all your nice entry....zaza sep!!!! kita leh jd geng suka selfie kt opis hahhahaa....itu pun kena cari timing sesuai nanti bos nampak ckp...napa kau jahhhhh hahahhahahha....adoyaiii....zaza you looks so faboulus....suka la tgk zaza kt new port sekarang....happy monday!

    ReplyDelete
  3. hahahaa..lepas ni selfie dgn pakwe gelap tu ye..ai nak tgk kehenseman diaaaa :D

    ReplyDelete
  4. kak jah! ko ni mmg lah.asal baca entry ko mst aku gelak2.ohhoiii jah.opis mu xde org lain ke.opismate mu xnmpk ke mu selfie sorg2.jahhh! kau totap cantik jahh oiii! awet mudaaa gittew!

    ReplyDelete
  5. muehehhe gitewwww tak pe la kak jah usia je tua muka muda belia taw!

    ReplyDelete
  6. Phewitttt...Kat office ni tak boleh suka suki nak selfie. Kena pandai cover sbb ada CCTV jah.

    ReplyDelete
  7. hamboi kemain kak jah selfie tau, tuh bilik bos gelap tuh.. cer belek betoi2, kut2 la ada yang tumpang selfie gak... ops, jgn marah kak jah, saja2 gurau2 mesra.. hiks

    ReplyDelete
  8. akak niyang rapik, hahahah. takdela kak gurau je .
    kemain tauuu bermonopod sekarang kak zaza...boleh jadi model assignment saya ahkak ni. kekekekeke.

    ReplyDelete
  9. waahhhh jelita sungguh tau cik jah kita nih...berselfie muka comey macamana pun tetap comey tau....

    ReplyDelete
  10. Jadiklah abang Nizam pun daripada tak de hehe......
    Amboi mk....bagi chance berselfie, duploh pat muko surat ditempeknya hehe.....
    Ko nak perli mak ke apa jah....mentang mentang le mak lebih tuo dari ekau!...

    ReplyDelete
  11. kak zaza! jangan pandang belakang!!

    (muehehe)

    ReplyDelete
  12. amboiii pantang lepa ko yeak bos takde heheeheh...tapi aku pun cam tu gak...bos takde panjang laa sikit akal aku haahahahah

    beb cantik blezer ko...aku suke...sgt2 stunning....suit sgt dgn ko...serius cantik....

    ReplyDelete
  13. mcm sesuatu dalam bilik yang gelap tu....hurmmmmmm

    ReplyDelete
  14. cuba prati betul-betul kat belakang ada bayang-bayang lain tak...hehehe....

    ReplyDelete
  15. alololo..kiut ape kak jahh..maintain nampak muda..awet muda gitu..xpe..skali skala selfie..asyik tgk org je..kite pun nak jgk kannn?

    ReplyDelete
  16. Rilek la. Zaman sekarang ni zaman selfie. Sampai ke Perdana Menteri pun sibuk nak berselfie-selfie. Haha.

    ReplyDelete
  17. hahaha..cute!! kantoi main blog time bos xde..hahaha

    ReplyDelete
  18. kak!~! i like your cardigan!! sangat zebra yg sangat2 saya suke... ^_^

    ReplyDelete
  19. wahh sakan kak zaza berselfie..kalau ada monopod susah nak stop berselfie ni..hehehee..maintain cun kak!

    ReplyDelete
  20. SA pun suka berselfie time boss xde..tp x gigih nak guna monopod..seronok bila boss xde kan...

    ReplyDelete
  21. baru nak takut kat hantu ni sebaik comey hahaha larikkkkk

    ReplyDelete
  22. Rin seyez jrg sgt selfie..
    Sb ada perasaan mcm ada org2 tgok tau..
    Tp if ada apa2 event ke ajk reramai kita selfie..hahaha
    Takpe jah..ko lawa jah..
    Selfie pun xd org marah..wakaka

    ReplyDelete
  23. hantu selfie pun tetap nampak muka muda remaja tau

    ReplyDelete
  24. salam. hai. waaa...seronoknya! bole selfie+ hehehhee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah