Thursday, May 8, 2014

Tekanan Dengan Panggilan JAH!

Aku tak pasti peragai suami korang macam mana bila lepas baca blog korang.. Buat suami aku perangai agak lain macam sikit bila tiap kali dia baca blog aku.. kuat na terpengaruh.. 

Tah mana dia dapat gambar ni lepas tu dia edit letak dialog kat situ "JAHHHHH" kononnya dia panggil aku.. Gggrrrr.. tekanan aku dibuatnya.. itu belum kat rumah.. hari2 panggil aku Jah.. hangen betul!!!

Aku peratikan ada diantara korang2 pun panggil aku Jah kannn.. hahaha. Tak boleh nak salahkan korang jugak sebab aku yang bahasakan diri aku KAK JAH kat blog ni.. hahahahaha.

Sambungan...

Dah lah.. rentikan lah panggil aku JAH yer.. lepas ni aku nak tukar nama pena lain pulak.. nanti aku pikirkan dulu.. 

Kbai!!

49 comments:

  1. Kikikiki lucu plak...sampai nizam pun panggil zaza kak jah ye hihihi....tukar zaza tukar...nanti lg parah susah...Umi Qi suka org pgl Umi Qi...rasa mcm sifat keibuan je dimana2 hihihi...zaza jgn emo2 tau pepagi ni...smileeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah nizam terpengaruh baca blog bini dia.m sampaikan dia panggil bini dia pn jah.. hahaha
      Umi QI ok lagi.. sedap panggil tu mmg kena dgn org nya ;-)

      Delete
  2. Fiza masih panggil akak Kak Zaza kan :) sweeet dah tu :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ini lagi x bleh bla.. Nab a.k.a Jenab wakakaka

      Delete
  4. Ekekeke...melekat dah nama JAH tu yerp. Tersengih2 aku baca ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg melekat babe.. mcm dah x boleh cabut dah nama tu.. hahahaha

      Delete
  5. kak jah! hahahahaha..sakit plak ati bila asben panggil gitu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. oihhhhh ni sorang lg panggil I Jah.. babap nak?! hehe

      Delete
  6. kak jah semua org panggil. saya pggl akak - KAK GOJES.

    lalalalala^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyyoooo KAK GOJES tu mcm diva sgt plak nani oiii hehehe

      Delete
  7. lawakle screencap tu..hihi. saya panggil ikut mood. tapi of course most of d time panggil "kak zaza"..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mmg lawak gmbr tu kan Fand..
      ok gud2 teruskan panggil Kak Zaza ye jgn pabggilnKak Jah tau.. hehehe

      Delete
  8. skang jah... pas ni jijah? hehehee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk mcm iklan telco dulu2 kat tibi je.
      "jijah.. abang nyanyi yer" hahahaha

      Delete
  9. hahaahah padan muke ko jah!! ops!! hahaahahah

    tu le ko noks, kang melekat name jah tu kang....abis ko...rupe kemain glemerrrr sekali org panggil kak jah hahahaahah...okey2 ape name pena baru ko...sure meletop kebabom glemer kan hahahaaha

    tapi siyes laki ko kelako...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah ko jgn coba2 nk panggil aku Jah yer Lieya.. aku tumbok nnt..
      lps ni aku nak tukar nama pena yg glamour2 sket hehehe
      laki aku tu mmg klakor2 orgnya.. kadang sampai aku malas nak layan lawak2 dia hahaha

      Delete
  10. hahahahahahhaha!! lawak sungguh... okey tak panggil dahh.. :)

    ReplyDelete
  11. JAH hat betul main gelar-gelar orang ni kan. Hahaha. Ok per guna nama Jah ni. Mudah diingati. Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha mmg JAH hat org itu :-P
      Jah tu mcm nama kampong sgt lah.. nnt kita tukar nama lain eh.. hehehe

      Delete
  12. alaaa..xbest la nak tukar plak..JAH lg best..kan jah?opsss..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mo x mo.. nnt kasi tukar.. hehee

      Delete
  13. part kata 'Jah anam' tu kelakar.. hahaha..
    Jah pun Jah lah.. janji kito kawan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "jah anam" hahaha..
      kalau panggil kita Jah lg kita x nak kawan awak.. heheheh

      Delete
  14. kahkah.. dia nak gurau anjer2 jew tuh.. hahaha

    hubby sy takde maknanya dia nak baca blog sy.. haha.. kira u untung la hubby u prihatin ngan u.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe anjer lah sangatttttt
      x apa.. lps ni suruh hubby u baca blog u tau.. mst hubby u terpengaruh jugak mcm hubby i hehehe

      Delete
  15. Jahhhhhh..are u ok???
    Haha..giler ko sentap nti jah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg aku nak sentap dgn ko Rine!! hahahaha

      Delete
  16. gurau manja tu jah... eh.. zaza... ;P

    ReplyDelete
  17. Alolo akak gojes dah sentap la..hehehe..cepat2 cari nama pena yang best sikit yer kak jah..Opsss..larikkkkkkkkkk! =D

    ReplyDelete
  18. Hihi.... en nizam ni joke juga ye Zaza. Sempat lagi nak usik wife dia:)
    Tapi seriously kakak tak pernah panggil zaza dgn nama Jah kan...
    Sebab kakak suka nama Zaza lagi sweet..

    Jah pun ok tapi kelakar sebab gambar tu :)

    ReplyDelete
  19. hahahahaha....glemer apa nama JAHHH tu...pak nizam nak manja2 la tu...tak gitu cik Bedah.... Bedah la plak :)

    ReplyDelete
  20. Alah tau .....nak tukar pada Kak Som kan hehe...
    Dah glemer nak marah pulak relaxlah beb.....hehe

    ReplyDelete
  21. ok la tu zaza at least ada trademark...hehehe...jgn marah haa.....

    ReplyDelete
  22. terikut ikut ler panggil jah...occay lepas nie zaza..sorry ye

    ReplyDelete
  23. ha..ha.. ok kak jah..opppp
    kakak zaza :P

    ReplyDelete
  24. ganti nama kak tom plak la huhuhu..ok ape kak JAHHHH huhuhu.... ;p

    ReplyDelete
  25. hihi.. JAh pun Jah la kak.. janji vouge da vass.. hihi

    ReplyDelete
  26. Letak nama glamer sikit...baru sedap dia panggil...ekekkeee...

    ReplyDelete
  27. Haha kak jah...kak jah...
    Lizz suka kak jah zaza jek boleh...
    Tp comey gak kalo panggil kak jah...
    Berkarekter joyah sport kan....kihkih...

    ReplyDelete
  28. tengok muka org yg panggil JAH tue pun dah buat kita terbahak2 gelak...belum dapat bayangkan bil hubby kak zaza panggil kat rumah...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah