Saturday, October 25, 2014

Lepak Dewali

Tak ada siapa nak jemput Kak Jah datang beraya rumah korang sempena Deepavali kann??!! kecik ati tau.. hahahaha.. aku ada jugak kawan bangsa India.. tapi very limited.. itu pun colleague lama masa kerja kat SYABAS dulu. Tak jemput pun apalah.. janji raya diorang tetap meriah kennn.. hahaha.

Jemputan tetap ado.. kawan Nizam jemput datang birthday party anak dia.. jadi mari kita ke jemputan birthday di hari Deepavali. Rumah kawan Nizam tu kat Bandar Tasik Permaisuri je. Datang makan, borak2, lepak2 kejap lepas tu chow.


Actually birthday party tu dia buat kat club house bawah kondo rumah dia.. sambil2 tu budak2 boleh mandi kat swimming pool depan club tu. Aku ada lah bawak baju spare & swim suit Khairine & Danish.. bila tiba masa, Diorang kata tak nak mandi pulak.. haiii pelik aku.. selalu kalau nampak swimming pool tak payah suruh korang dah meronta ronta nak mandi.. ni tak nak pulak.. hurmmm.

Gerak je dari birthday party, ingat nak pergi tengok wayang.. sambil tu boleh makan tauhu bakar kat Viva Home Cheras.. skali tengok Gurney Food Court kat atas tu tutup untuk renovation.. hampa harapan laki aku nak makan tauhu bakar yang tersedap kat situ.

End up aku ajak lepak coffee coffee je kat Old Town.

KhaNish

Our order

Aku punya.. sorry no share2 yer. Ai nak layan kopi o pekat likat cicah roti bakar.. hehehe.

Celupan roti ke dalam kopi O.. fuhhh feeling macam hirup kopi kat serambi rumah pulak.

Start busy with the phone

Siap dengan earphone lagi

Babah dia pun sama jugak

Aku?? layan boring sengsorang.. hahaha.

Lepas tu layan selfie.. hehehe

Lepas tu layan wefie.. tapi yang sebelah tu tak layan aku.. choyyy!!

20 comments:

  1. hitam likat betoiii kopi tu ye msti bleh tahan ngantok 4,8 jam huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3hari 3malam tak tido dibuatnya kau.. bukan main pekat itam kopi dia..

      Delete
  2. Sesekali dapat pekena kopi pekat ketagih dibuatnya.. ;)
    sama arr.. kalau wefie berdua.. mesti respond kureng.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stim dibuatnya kopi itam likat hahaha..
      Kalau dah ralet sgt dengan hp kita wefie pun dia x layan.. hahaha

      Delete
  3. Hahaha...sian wefie pun x di layan...lain kali paksa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali aku nak tarik telinga dia.. hahahahhaa

      Delete
  4. woittttt! semua sibuk layan henfon!!
    :P

    ReplyDelete
  5. wahh..kaww gla kopi tuuu..bdk zaman skang bese la..xpe la..kite layankan perasaan kite je..

    ReplyDelete
  6. auwwww..rumah dh cat baruuuu..cantikkkk..

    ReplyDelete
  7. pekena roti cicah kopi..memang mabless

    ReplyDelete
  8. Anti sosial memasing...hahaha...

    Sedap plak tgk kopi pekat cicak roti bakar tu ☺

    ReplyDelete
  9. gile pekat kopi tu kak..sedaplah sesekali pekena kopi pekat tu kan..

    ReplyDelete
  10. hehehe..cianya dia orang tue tak layan.. nak kena babab dah nie.. bini comey lotey tak mau pandang ek.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Viva homes mmg syok kalu dpt layan tauhu bakar tu sis...ala tutup eh...lama tak pi sana layan...hehhe

    ReplyDelete
  12. Ni la prob kalau masing2 ngan gadjet..SA pun mcm tu gsk..tp bilakita selfie ckp kita gile...phuiii...kurang asamboi..

    ReplyDelete
  13. Ko bagi hadiah apa kat anak kawan Nizam tu Jah?.....
    Eh tak pening ke minum kopi pekat tu? Kalau cik bedah dah tergolek kat tepi OLd Town tu haha....nampak pun dah tau likat melekat tak hengat....

    Dah depa layan hp ...lu layanlah blog wok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah